Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1102, 4 Rum, 98 m²

Familjens praktiska fyra med rundgång och balkong

Detta välplanerade hem bjuder på gott om förvaring för allt från kläder till matlådor och tre mysiga sovrum att dra sig undan i. Balkongen med morgonsol vetter mot körsbärsträd och vinbärsbuskar.

På balkongen mot innergården kan du duka upp brunchen med sällskap av både vänner och morgonsol. När du kliver in sovrummet vid balkongen finner du en spatiös klädkammare och längre in i hallen har du garderobsväggen. Ditt stora vardagsrum har plats för spontana middagar och sedan länge planerade spelkvällar. Kvillebäcken är modern och miljövänligt med många trivsamma aktiviteter för stora och små samt sex minuter till Göteborg city.

Kök och vardagsrum

Köket från Marbodal ligger i anslutning till både hall och vardagsrum och bjuder på öppna, väldesignade ytor för middagsförberedelsen. Du har en snyggt integrerad diskmaskin som snabbt tar hand om disken från festmiddagen och kyl och frys i full höjd där flera matlådor ryms. Längre ut i vardagsrummet har du matplats och plats för soffhörna. Du har tre stora fönster som vetter mot gatan och vacker ekparkett som sträcker sig genom hemmet.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter ligger i österläge och har lugnande utsikt över innergård och grannhus. Du får enkelt plats med middagsbordet och solstolen, med plats kvar för växtlighet och ljuskällor.

Sovrum 1 med klädkammare

Familjens lyxigaste sovrum har egen klädkammare och utgång till balkongen. När kläderna är ur vägen finns gott om plats att möblera med spatiös säng och mysiga inredningsdetaljer.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen vetter mot gården respektive gatan. De har bra yta för att skapa två mysiga krypin för barnen, eller arbetsrum och gästrum för dig med frekventa gäster.

Badrum och gästtoalett

Det stora badkaret kan du krypa ned i efter en lång dag på jobbet. Ljusen kan du ställa på arbetsbänken som står ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. Du har gott om förvaring i spegelskåp och underskåp och vackert helkaklade väggar från Svedbergs.

Hall

I hallen har du en stor garderobsvägg till vilken du kan välja till skjutdörrar. Här finns två garderober för dina och gästerna ytterkläder och linneskåp och städskåp för ytterligare förvaring.

Hemfakta

Bostad
3C-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd