Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1601, 3 Rum, 76 m²

Högst upp i huset med två balkonger

Med två balkonger på våning sju är det svårt att inte trivas i denna välplanerade trea. Balkongen på elva kvadratmeter vetter mot innegården och i både vardagsrum och matplats finns sociala ytor.

Från köket leder den öppna planlösningen dig vidare till matplatsen med mindre balkong och rymligt vardagsrum. Här kan hela familjen kura ner sig i soffan och när det är middagsbjudning finns både matplatsen och den stora balkongen till ert förfogande. I omgivningen kan ni njuta av ett folkligt kvarter med cykelavstånd till restauranger, parker och stadspuls.

Kök

I ert nya klimatsmarta kök kan ni tillaga den färska fisken inköpt på Kville saluhall. I fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys finns gott om plats för förvaring av matrester och den integrerade diskmaskinen med ovanliggande arbetsyta ger ett praktisk och snyggt kök. Samtliga vitvaror har låg klimatpåverkan.

Vardagsrum och matplats

Från köket når ni matplatsen med utgång till den mindre balkongen. Mellan vardagsrum och matplats finns möjlighet att bygga till en extra vägg för familjen som väntar nytillskott.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet har egen utgång till balkongen som tar in gott om ljus. Här finns utrymme för dubbelsäng nattygsbord, med två garderober och ett linneskåp för förvaring av finkläderna. Det mindre sovrummet angränsar till köket och passar som både barnkammare och hemmakontor. Här har du dessutom utsikt över den lummiga innegården.

Balkong 1 och 2

Den största balkongen på elva kvadratmeter vetter mot innegården och gör sig utmärkt för kräftskivan, med plats för åtta sittande. Den lilla balkongen ligger nära köket och har plats för familjens färska kryddor.

WC och badrum

Badrummet är helkaklat med snyggt porslin från Svedbergs och lättstädad klinker. Här kan du tappa upp ett bad efter en lång arbetsdag. Med tvättmaskin och torktumlare förenklas vardagen.

Hall och förvaring

Den avlånga hallen med garderob har plats för kapphylla och skoställ. Ytterligare förvaring finns i båda sovrummen.

Hemfakta

Bostad
3B-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd