Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1501, 3 Rum, 76 m²

Njut av klimatsmart hem i högt belägen trea

Detta ljusa hem med öppen planlösning gör det enkelt att umgås med familjen. Den största balkongen på elva kvadratmeter vetter mot innegården och har plats för stora middagar.

Hemmets klimatsmarta kök med matplats har gott om ljusinsläpp från den lilla balkongen i västerläge. Den största balkongen passar utmärkt för sensommarmiddagen och när det börjar kyla finns rymligt vardagsrum. Med kvarterets stora utbud av kaféer, restauranger och butiker finns här alltid något att hitta på.

Kök

Det långsmala köket från Marbodal har gott om arbetsytor för små och stora kockar. Fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys samt integrerad diskmaskin ger ett praktiskt och stilfullt kök. Vitvarorna är energieffektiva och blandarna resurssnåla.

Vardagsrum och matplats

Från köket når ni hemmets matplats. Här kan ni ställa upp balkongdörren och lyssna på det myllrande kvarteret när ni äter frukost. I vardagsrummet finns gott om golvyta för soffgrupp och fåtöljer. Lägg till en bäddsoffa så blir det ett utmärkt extrarum.

Sovrum 1 och 2

Familjens största sovrum har egen utgång till balkongen och gott om förvaring. Du får plats med både dubbelsäng och sängbord i detta ljusa och trivsamma sovrum. Det mindre sovrummet kan enkelt göras om till arbetsrum eller gästrum. Här finns utrymme för säng och skrivbord med fönster mot den lummiga innegården.

Balkong 1 och 2

Även den största balkongen vetter mot den Feng Shui inspirerade innegården. Här kan ni få plats med åtta sittande och fortfarande ha utrymme kvar för växter. Den mindre balkongen i västerläge är riktad mot grannskapet. Med lite tur kan ni fånga solnedgången.

WC och badrum

Med badkar, tvättmaskin och torktumlare finns här ett praktiskt och snyggt badrum. Familjens helkaklade badrum har fint porslin från Svedbergs. Med lättstädad klinker och spotlights.

Hall och förvaring

Hallen med ekparkett har garderob med skjutdörr som möjligt tillval. Här finns gott om utrymme för förvaring, både i garderoben samt i intilliggande kapphylla.

Hemfakta

Bostad
3B-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd