Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1001, 3 Rum, 76 m²

Öppen trea med uteplats på innegården

Här tar du dig enkelt runt mellan lägenhetens olika rum. Hemmet är öppet och rymligt med trivsam uteplats på lugn och lummig innegård.

Denna lägenhet passar både familjen och paret. Det klimatsmarta köket ligger i anslutning till matplatsen och vardagsrummet vilket ger öppna sociala ytor. Vill du dra dig undan finns trivsamt sovrum med fönster mot innegården och stort sovrum med utgång till uteplatsen. Det gemytliga kvarteret har all nödvändigt service samt bra kommunikationer till city.

Kök

Ditt nya kök är utrustat med klimatsmarta vitvaror och fullhöjdskyld och fullhöjdsfrys för gott om utrymme när du ska fixa festmiddagen. Det finns bra arbetsytor och stilren design från Marbodal, med integrerad diskmaskin.

Vardagsrum och matplats

Från köket når du matplatsen med fönster mot det trivsamma kvarteret. Vardagsrummet har gott om plats för en soffhörna men om ni väntar tillskott i familjen kan det enkelt göras om till extrarum.

Sovrum 1 och 2

Familjens största sovrum har gott om plats för dubbelsäng och förvaring i två garderober och ett linneskåp. Här kan du börja dagen med att ställa upp altandörren och kliva ut på din nya uteplats. Det mindre sovrummet ligger i anslutning till köket och har trivsam utsikt över den lummiga innegården samt praktisk garderob.

Uteplats

Den rymliga uteplatsen på 14 kvadratmeter ligger i österläge och är omgärdad av häckar för avskildhet, men tar ändå in gott om ljus. Här kan ni enkelt duka upp långbord för åtta sittande.

WC och badrum

Badkaret är en välkommen syn efter en lång dag på jobbet. Det helkaklade rummet har tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk, perfekt för att stapla hygienartiklar eller vika kläder. Badrummet är stilrent inrett med väggkakel från Svedbergs och klinkergolv.

Hall och förvaring

Hallen är avlång och leder in till det stora sovrummet och vardagsrummet. Här finns en garderob med skjutdörr som möjligt tillval samt kapphylla. Ytterligare förvaring finns i båda sovrummen.

Hemfakta

Bostad
3B-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd