Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2A-1304, 2 Rum, 55 m²

För den lilla familjen på våning fem

Här finner du en social tvåa som passar utmärkt för en eller flera boende. Du har 55 välplanerade kvadratmeter med massor av förvaring och smarta lösningar. Din nya balkong har härligt söderläge.

Ditt nya hem har en spatiös garderobsvägg i det sociala vardagsrummet. Du har härliga ytor att njuta av sommar som vinter med en stor balkong på åtta kvadratmeter och halvöppen planlösning i kök och vardagsrum. I ditt nya kvarter har du nära till sommarens picknickplatser och vinterns aktiviteter, med restauranger och parker runt hörnet.

Kök och vardagsrum

Den halvöppna planlösningen skapar luftiga ytor för filmkvällar och middagar. I ditt avlånga vardagsrum finns flera platser för soffan och matbordet, med ett stort fönster med vidsträckt utsikt över grannskapet. Det stilrena Marbodalköket har energieffektiva vitvaror från Electrolux och generösa bänkskivor som skapar plats för såväl avancerade middagar som enkla filmsnacks.

Sovrum

Sovrummet har utrymme för både dubbelsäng och nattygsbord. Om skosamlingen utökas finns möjlighet att välja till skjutdörrsgarderob. Annars gör sig platsen perfekt för inredningsdetaljer eller byrålådan.

Balkong

På balkongen får du och tre vänner enkelt plats. Du får härligt ljus från din höga position och mysig utsikt över den Feng Shui inspirerade innergården.

Badrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade badrum med porslin från Svedbergs har en praktisk kombimaskin med tvätt- och torktumlare som står smart placerad under en smakfull arbetsbänk. Om du vill kan duschen bytas mot badkar.

Hall

Hallen är öppen och tar in ljus från vardagsrum och kök. Du har en garderob för skosamlingen och plats för kapphylla, med extra förvaring i garderobsväggen i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
2A-1304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd