Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1402, 2 Rum, 55 m²

Högst upp i huset med balkong i söderläge

I din mysiga tvåa har du utsikt över den lummiga innegården från din höga position. Här finner du välplanerade ytor och klimatsmarta lösningar i centralt beläget hem.

Den rymliga balkongen på elva kvadratmeter är i söderläge och har ljus hela dagen. Ditt ljusa vardagsrum känns öppet och luftigt tack vare den fristående väggen som avskiljer det energieffektiva köket från vardagsrummet. I trakten finner du massa nöjen och på tre stationer når du stadskärnan.

Vardagsrum och kök

Ditt nya vardagsrum har plats för en trivsam soffhörna samt matbord för middagsbjudningar med vänner. Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum passar utmärkt för en vägg-TV eller tavla. Det klimatsmarta köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och resurssnåla blandare, i ljus och modern design.

Balkong

Den öppna balkongen har plats för sex till åtta sittande. Tillsammans kan ni betrakta den Feng Shui inspirerade innegården medan ni väntar på att maten ska bli klar. Det generösa ljusinsläppet gör även att balkongen passar utmärkt för odling.

Sovrum

Ditt sovrum är ljust och ytsmart. Du finner det långt in i lägenheten med fönster mot gården. Här finns plats för dubbelsäng och nattygsbord eller enkelsäng och skrivbord.

WC och tvätt

I det helkaklade badrummet med porslin från Svedbergs finner du klinkergolv och hörndusch. Kombimaskinen med tvätt – och torktumlare ger golvutrymme och den ovanliggande bänkskivan ger avställningsmöjligheter.

Hall och förvaring

Hallen är utrustad med ekparkett samt har utrymme för kapphylla. Om de gamla vinterkläderna inte får plats i garderoberna i hallen finner du ytterligare en garderob med tillhörande linneskåp i sovrummet. I hallen finns även städskåp.

Hemfakta

Bostad
1B-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd