Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1B-1204, 2 Rum, 55 m²

Trivsam tvåa med rymlig balkong

Ditt nya hem har öppen planlösning och trevliga umgängesytor i både vardagsrum och på din balkong. På innegården finns gemensam grillplats och körsbärsträd.

Från hallen kommer du ut till den integrerade planlösningen i vardagsrum och kök. Här slås du direkt av den luftiga känslan och det klimatsmarta köket får igång matglädjen. Huset har en Feng Shui inspirerad innegård och i kvarteret finner du restauranger med spännande matinfluenser.

Kök och vardagsrum

Den väldisponerade planlösningen visar sig i den fristående väggen mellan kök och vardagsrum. Här kan du enkelt ta dig runt i lägenheten när du fixar vardagsmiddagen eller har bjudning. Ditt klimatsmarta kök med energieffektiva vitvaror har många arbetsytor och fräsch design. Vardagsrummet har plats för matbord och soffhörna.

Sovrum

I sovrummet kan du placera en rymlig dubbelsäng eller en våningssäng, för vännerna som delar hem. Det finns möjlighet att välja till skjutdörrsgarderob för extra förvaring.

Balkong

Balkongen har gott om plats för fyra sittande, med plats över för andra utemöbler och inredningsdetaljer. När det skymmer kan du smita in till ditt inbjudande vardagsrum.

WC och tvätt

Här finner du WC och hörndusch. Designen är stilren med helkaklade väggar av porslin från Svedbergs. Hörnduschen och kombimaskinen med tvätt- och torktumlare ger gott om golvutrymme men om intresse finns kan du byta duschen mot badkar.

Hall och förvaring

I hallen finns förvaringsmöjligheter i garderoben och utrymmet med plats för kapphylla. Om vinterskorna tar mer plats än så finns ytterligare förvaring i garderobsväggen i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
1B-1204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd