Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1A-1302, 2 Rum, 55 m²

Högt belägen tvåa med balkong i söderläge

Med en balkong på 13 kvadratmeter och ett rymligt vardagsrum kan du bjuda på fest både sommar och höst. I det myllrande kvarteret finns restauranger och caféer.

Här kan du kila ner till saluhallen och köpa lite ostar, perfekta att avnjutas på din nya balkong. I vardagsrummet finns plats för soffa för hemmakvällar och middagsbord för bjudningar och köket är modernt och klimatsmart. På bara tre hållplatser befinner du dig i Göteborgs stadskärna.

Kök och vardagsrum

Dina energisnåla vitvaror är placerade längsmed väggen i köket för öppna och praktiska arbetsytor. En fristående vägg avskiljer kök och vardagsrum vilket ger en luftig känsla. Vardagsrummet tar in gott om ljus från balkongen och kan enkelt inredas för att passa dina preferenser.

Balkong

På din 13 kvadratmeter stora balkong ser du ut över den Feng Shui inspirerade innegården. Balkongen är högt belägen och tar in gott om ljus vilket är perfekt för hobbyodlaren.

Sovrum

Sovrummet ligger avsides och vetter mot den vackra innegården. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. För familjen med nytillskott kan du enkelt byta ut arbetsbordet mot spjälsäng. Här finns även garderob för praktisk förvaring.

WC och tvätt

I ditt helkaklade badrum med klinker finns gott om golvyta och smarta lösningar. Tvättmaskinen med torktumlare har en ovanliggande bänkskiva för stilfull design och arbetsyta. I kombination med hörnduschen ger detta gott om golvyta.

Hall och förvaring

Om du inte får plats med sommarkläderna i garderoben i sovrummet finner du ytterligare två i den närliggande hallen. Här finns även städskrubb och vacker ekparkett.

Hemfakta

Bostad
1A-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd