Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Välkommen hem till ljusare tider

14 bostadsområden och en såverkstad

Är odling ett växande intresse? Söndag den 25 mars bjuder vi, tillsammans med Rosendals Trädgård, in dig till gemensam visning för alla våra bostadsområden i Stockholm. Vi har grannskap med orangerier, odlingslådor, trädgårdar och balkonger med plats för vårlökarna. För familjen med växtvärk finns rymliga hus med gräsmatta på baksidan och för dig som känner dig rotlös finns grannskap att odla både vänskap och växter i. Har vi lyckats plantera en idé?

Välkommen hem till oss söndag 25 mars 

Vi går mot ljusare tider och med det vill vi bjuda in dig till en visning med fokus på odling och grönska. Söndagen den 25 mars mellan klockan 13.00-15.00 är du varmt välkommen till vårt huvudkontor på Lindhagensgatan 72 på Kungsholmen. Vi kommer att visa upp 14 olika grannskap som alla är presenterade nedan. Projektchefer, säljare och inredningskoordinatorer finns på plats för berätta mer om bostäderna och vi bjuder på smarriga tilltugg och dryck. 

Vi har också fått äran att med hjälp av Rosendals Trädgårds trädgårdsmästare sprida lite odlingsglädje och inspiration. Malin Skiöld, som är trädgårdsmästare och ansvarig för parken, plantboden, designtjänster och barnverksamheten Lek Odla Väx!, kommer att ge tips på hur du skapar en grönskande oas på en liten yta av din balkong eller uteplats. På såverkstaden kommer en trädgårdsmästare från Rosendals Trädgård visa hur du kan vika egna miljövänliga odlingskärl och så blommor och grönt. En perfekt aktivitet för både små och stora trädgårdsentusiaster. 

Anmäl dig här

För att kunna beräkna hur mycket härligheter vi ska duka fram ser vi gärna att du anmäler dig och berättar om du tar med dig någon.
Klicka här för att anmäla dig

Nedan kan du tjuvkika lite på de bostadsområden som kommer att presenteras. Här finns grönskande gräsmattor, soliga takterrasser och rymliga balkonger för vårens planteringskvällar.

Grannskap med takterrass
Gröndal - lägenheter i Gröndal Strand
Nacka - lägenheter i Tollare Terrass

Grannskap med egen gräsmatta
Lilla Sköndal - hus i Tant Gredelin
Upplands Väsby - hus i Mälargränd och Eds H.O.M.E
Ältadalen - hus i Vitboken och Victoria
Österåker - hus i Vita stenen

Grannskap med odlingsvänliga balkonger
Nacka - lägenheter i Tollare Marina
Ursvik - lägenheter i De Fem Elementen
Stora Mossen - lägenheter i St 167
Ursvik - lägenheter i Kreatören

Grannskap med grönskande innergård
Hammarby Sjöstad - lägenheter i Lugnet
Älvsjö - lägenheter i On Track

Grannskap med gårdshus
Kungsholmen - lägenheter i Kristinebergs Slottspark
Sollentuna - lägenheter i Märtas Berså  

Information om visningen

Datum: 25 mars
Tid: Öppet hus mellan 13:00-15:00 
Plats:  Vårt huvudkontor på Lindhagensgatan 72 på Kungsholmen. Hit åker du enklast kommunalt, närmaste tunnelbara är Thorildsplan. Parkering kan vara svårt att hitta. 
Här kan du anmäla dig