Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

139 kvadrat

Om huset

Storlek: 139 kvadratmeter
Antal rum: 5
Antal sovrum: 3 med möjlighet till 4
Variant: fristående hus, parhus, kedjehus och radhus
Planlösning: ladda ner planlösning
Aktuella grannskap: se grannskap där huset finns
Läs mer om husets energiprestanda

Husets planlösning

Innanför entrédörren möts du av en fri sikt fram till vardagsrummet och uteplatsens glasdörr. I hallen finns dörren till våningens badrum direkt till höger, och några steg fram väntar mer plats för förvaring och dörr in till tvättstugan. Tvättstugan har även en egen grovingång från husets långsida när husmodellen är ett fristående hus eller kedjehus. I köket finns plats för matbordet invid fönstret, och vardagsrummet är luftigt och stort. 

En trappa upp väntar husets sovrum. Här finns tre sovrum i olika storlekar. Ytterligare ett sovrum går att ordna med en del av allrummet. Utöver sovrum och allrum finns även två klädkammare och ett badrum på övervåningen.

Husets energiprestanda

Det Svanenmärkta huset på 139 kvadrat är vårt näst största hus med generösa sociala ytor i bottenvåningen och 3-4 sovrum på övre plan. Husmodellen byggs som radhus, parhus, kedjehus eller fristående. Likt alla våra hus har den vattenburen golvvärme i bottenvåningen och i badrummet på övre plan, samt en effektiv frånluftsvärmepump som nyttjar den redan befintliga värmen i huset för att värma upp ny kall luft. Huset är byggt i trä på en platta av betong med välisolerade väggar, tak och fönster och med nya vitvaror och snålspolande blandare som håller nere energianvändningen. Beroende på om huset uppförs som radhus, parhus eller fristående påverkas uppvärmningen då fler fönster och fristående gavlar kan tillkomma.

En generell beräkning av energiprestandan för det Svanenmärkta huset på 139 kvm ger:

139kvm_energi.PNG
Hushållselen används för att driva elektroniska produkter i ett hem såsom till exempel tv, datorer, lampor, kylskåp, frys, tvättmaskin och torktumlare och är en schablonberäkning för fyra personer.

Hitta det här huset

Här kan du se grannskap där det här huset finns just nu. På grannskapens sidor kan du se aktuella visningstider och vilket visningshus de är i. Där hittar du även kontaktuppgifter till mäklarna som kan svara på dina frågor om våra olika hus.

Om du vill lära känna huset ännu bättre och se bilder på ett färdigt hus kan du läsa artikeln om ett visningshus i samma storlek och modell. Här hittar du artikeln om visningshuset på 139 kvadrat.

Kika på de andra husen