Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

158 kvadrat

Om huset

Storlek: 158 kvadratmeter
Antal rum: 5
Antal sovrum: 3 med möjlighet till 4
Variant: fristående hus, parhus, kedjehus och radhus
Planlösning: ladda ner planlösning
Aktuella grannskap: se grannskap där huset finns

Husets planlösning

Innanför entrédörren väntar gott om förvaringsutrymme i hörnan till höger. Hallen leder vidare till vardagsrummet, och på vägen finns badrummet, tvättstugan och trappan med smart förvaring undertill. I vardagsrummet finns dörren ut till uteplatsen och generösa fullhöjdsfönster släpper in ljuset. I de flesta grannskap är det även möjligt att välja till en kamin till vardagsrummet. Köksdelen knyter ihop vardagsrummet och matplatsen där middagsbordet får gott om plats.

På övervåningen finns tre luftiga sovrum, en klädkammare, badrum och ett stort allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. Det största sovrummet är utrustat med en smidig garderobsvägg. De två mindre sovrummen vetter mot entrésidan, och allrummet och det stora sovrummet mot uteplatsen.

Kika in ett hus om 158 kvadrat

Hitta det här huset

Här kan du se grannskap där det här huset finns just nu. På grannskapens webbsidor kan du se visningstider och vilket visningshus visningarna är i. Där hittar du även kontaktuppgifter till säljaren som kan svara på dina frågor om våra olika hus.

Kika på de andra husen