Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

158 kvadrat

Om huset

Storlek: 158 kvadratmeter
Antal rum: 5
Antal sovrum: 3 med möjlighet till 4
Variant: fristående hus, parhus, kedjehus och radhus
Planlösning: ladda ner planlösning
Aktuella grannskap: se grannskap där huset finns
Läs mer om husets energiprestanda

Husets planlösning

Innanför entrédörren väntar gott om förvaringsutrymme i hörnan till höger. Hallen leder vidare till vardagsrummet, och på vägen finns badrummet, tvättstugan och trappan med smart förvaring undertill. I vardagsrummet finns dörren ut till uteplatsen och generösa fullhöjdsfönster släpper in ljuset. I de flesta grannskap är det även möjligt att välja till en kamin till vardagsrummet. Köksdelen knyter ihop vardagsrummet och matplatsen där middagsbordet får gott om plats.

På övervåningen finns tre luftiga sovrum, en klädkammare, badrum och ett stort allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. Det största sovrummet är utrustat med en smidig garderobsvägg. De två mindre sovrummen vetter mot entrésidan, och allrummet och det stora sovrummet mot uteplatsen.

Husets energiprestanda

Välkommen hem till vår största husmodell på 158 Svanenmärkta kvadrat. Huset byggs som radhus, parhus, kedjehus eller fristående. Likt alla våra hus har den vattenburen golvvärme i bottenvåningen och i badrummet på övre plan, samt en effektiv frånluftsvärmepump som nyttjar den redan befintliga värmen i huset för att värma upp ny kall luft. Huset är byggt i trä på en platta av betong med välisolerade väggar, tak och fönster och med nya vitvaror och snålspolande blandare som håller nere energianvändningen. Beroende på om huset uppförs som radhus, parhus eller fristående påverkas uppvärmningen då fler fönster och fristående gavlar kan tillkomma.

En generell beräkning av energiprestandan för det Svanenmärkta huset på 158 kvm ger:

158kvm_energi.PNG

*Hushållselen används för att driva elektroniska produkter i ett hem såsom till exempel tv, datorer, lampor, kylskåp, frys, tvättmaskin och torktumlare och är en schablonberäkning för fyra personer.

Kika in ett hus om 158 kvadrat

Hitta det här huset

Här kan du se grannskap där det här huset finns just nu. På grannskapens webbsidor kan du se visningstider och vilket visningshus visningarna är i. Där hittar du även kontaktuppgifter till mäklarna som kan svara på dina frågor om våra olika hus.

Kika på de andra husen