Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

121 kvadrat

Om huset

Storlek: 121 kvadratmeter
Antal rum: 5
Antal sovrum: 3 med möjlighet till 4
Variant: fristående hus, parhus, kedjehus och radhus och 
Planlösning: ladda ner planlösning
Aktuella grannskap: se grannskap där huset finns
Läs mer om husets energiprestanda

Husets planlösning

Hemmet startar med en hall med garderobsvägg och dörr in till entrévåningens badrum. Några steg fram finns trappan upp till övervåningen på höger sida, och rakt fram väntar vardagsrummet med dörr ut till uteplatsen. Till vänster finns köket som knyts ihop med matplatsen. Den praktiska tvättstugan har en dörr från köket och en egen grovingång.

En trappa upp finns husets tre sovrum. Klädkammaren bredvid trappan och det stora sovrummets skjutdörrsgarderob blir en bra bas för förvaringen. Badrummet är placerat mitt emot trappan mellan två av sovrummen. En del av allrummet kan även göras om till ett fjärde sovrum.

Husets energiprestanda

Vårt Svanenmärkta hus på 121 kvadrat är en av våra mest populära husmodeller, mycket tack vare tvättstugan med egen grovingång. Huset på 121 kvadrat byggs som radhus, parhus eller fristående. Som för alla våra hus har den vattenburen golvvärme i bottenvåningen och i badrummet på övre plan, samt en effektiv frånluftsvärmepump som nyttjar den redan befintliga värmen i huset för att värma upp ny kall luft. Huset är byggt i trä på en platta av betong med välisolerade väggar, tak och fönster och med nya vitvaror och snålspolande blandare som håller nere energianvändningen. Beroende på om huset uppförs som radhus, parhus eller fristående påverkas uppvärmningen då fler fönster och fristående gavlar kan tillkomma.

En generell beräkning av energiprestandan för det Svanenmärkta huset på 121 kvm ger:

121kvn_energi.PNG

*Hushållselen används för att driva elektroniska produkter i ett hem såsom till exempel tv, datorer, lampor, kylskåp, frys, tvättmaskin och torktumlare och är en schablonberäkning för fyra personer.

Kika in ett hus om 121 kvadrat

Hitta det här huset

Här kan du se grannskap där det här huset finns just nu. Inne på grannskapens sidor kan du se aktuella visningstider och vilket visningshus de är i. Där hittar du även kontaktuppgifter till mäklarna som kan svara på dina frågor om våra olika hus.

Kika på de andra husen