Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

101 kvadrat

Om huset

Storlek: 101 kvadratmeter
Antal rum: 4
Antal sovrum: 3
Variant: radhus
Planlösning: ladda ner planlösning
Aktuella grannskap: se grannskap där huset finns
Läs mer om husets energiprestanda

Husets planlösning

Huset startar med en hall med fokus på förvaring. Längs hela den högra väggen finns garderober med skjutdörrar, och rakt fram finns våningens badrum. Öppningen till vänster leder in i det rymliga köket med utrymme för matbord. Efter köket finns trappan med ett smart förråd under, och mittemot trappan finns hemmets tvättstuga. Våningens största rum är det öppna vardagsrummet med fullhöjdsfönster och dörr ut till uteplatsen.

En trappa upp finns de tre sovrummen. Alla har inbyggd förvaring – klädkammare i det största och garderob i de två mindre. De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg vid ena sidan, och det större vetter mot andra hållet. Mittemellan finns övervåningens badrum.

Husets energiprestanda

Vårt Svanenmärkta hus på 101 kvadrat är vår minsta husmodell med en effektiv planlösning fördelat på två våningar. Huset byggs som radhus och har vattenburen golvvärme i bottenvåningen och i badrummet på övre plan. En effektiv frånluftsvärmepump nyttjar den redan befintliga värmen i huset för att värma upp ny kall luft. Huset är byggt i trä på en platta av betong med välisolerade väggar, tak och fönster och med nya vitvaror och snålspolande blandare som håller nere energianvändningen.

En generell beräkning av energiprestandan för vårt Svanenmärkta radhus på 101 kvadrat ger: 

101kvm_energi.PNG

*Hushållselen används för att driva elektroniska produkter i ett hem såsom till exempel tv, datorer, lampor, kylskåp, frys, tvättmaskin och torktumlare och är en schablonberäkning för fyra personer.

Kika in ett hus om 101 kvadrat

Hitta det här huset

Här kan du se grannskap där det här huset finns just nu. Inne på grannskapens sidor hittar du kontaktuppgifter till mäklarna som kan svara på dina frågor om våra olika hus.

Kika på de andra husen