Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

123 kvadrat

Om huset

Storlek: 123 kvadratmeter
Antal rum: 5
Antal sovrum: 3 med möjlighet till 4
Variant: fristående hus, parhus, kedjehus och radhus
Planlösning: ladda ner planlösning
Aktuella grannskap: se grannskap där huset finns
Läs mer om husets energiprestanda

Husets planlösning

Hemmet startar med en praktisk hall där den rymliga klädkammaren står för förvaringen. Några steg fram finns det kombinerade rummet som blir både badrum och tvättstuga. Till vänster väntar matplatsen i kökets burspråk. Här får måltiderna en egen hörna samtidigt som köket knyter ihop entrévåningens ytor. Det stora vardagsrummet har dörr ut till uteplatsen.

En trappa upp finns de tre sovrummen, allrummet, en klädkammare och övervåningens badrum. Det största sovrummet är försett med en smidig garderobsvägg med skjutdörrar. Allrummet kan delas av så att våningen får ett fjärde sovrum vägg i vägg med det största.

Husets energiprestanda

Det Svanenmärkta Huset på 123 kvadrat är i två plan med ett härligt burspråk i köket för matplatsen. Husmodellen byggs som radhus, parhus eller fristående. Likt alla våra hus har den vattenburen golvvärme i bottenvåningen och i badrummet på övre plan, samt en effektiv frånluftsvärmepump som nyttjar den redan befintliga värmen i huset för att värma upp ny kall luft. Huset är byggt i trä på en platta av betong med välisolerade väggar, tak och fönster och med nya vitvaror och snålspolande blandare som håller nere energianvändningen. Beroende på om huset uppförs som radhus, parhus eller fristående påverkas uppvärmningen då fler fönster och fristående gavlar kan tillkomma.

En generell beräkning av energiprestandan för det Svanenmärkta huset på 123 kvm ger:

123kvm_energi.PNG

*Hushållselen används för att driva elektroniska produkter i ett hem såsom till exempel tv, datorer, lampor, kylskåp, frys, tvättmaskin och torktumlare och är en schablonberäkning för fyra personer.

Kika in ett hus om 123 kvadrat

Hitta det här huset

Här kan du se grannskap där det här huset finns just nu. Inne på grannskapens sidor kan du se aktuella visningstider och vilket visningshus visningarna är i. Där hittar du även kontaktuppgifter till mäklarna som kan svara på dina frågor om våra olika hus.

Kika på de andra husen