Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planerad

Årsta Park Orangeri i Uppsala

Årsta Park Orangeri

Området

 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till vackra Årsta Park. Här bor du i en inbjudande gårdsmiljö med utrymme för att odla såväl vänskap som växter. Det trivsamma pergolan blir en naturlig mötesplats för grannar i alla åldrar, liksom orangeriet som ligger intill. Här kan du som har gröna fingrar odla växter på vårkanten och övervintra dem under den kallare årstiden. Du som inte begåvats med gröna fingrar kan i stället njuta en stund i solen på den långa, välvda sittbänken som vetter ut mot parken.

 • Två våningar och fina detaljer

  I Täppan finns rad- och parhus på 121 respektive 123 kvadrat. Alla hus är på två våningar och har liknande arkitektur. Det röda betongtaket går i samma färg som hängrännorna, stuprören och fönsterkarmarna. Dessa detaljer skapar en enhetlig känsla på husen, som annars har olika kulörer på fasaden.

 • Svanenmärkt boende

  När du väljer ett boende i Årsta Park väljer du automatiskt att bidra till ett mer hållbart samhälle. Årsta Park blir ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hus är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten. För dig som boende innebär det en mer kostnadseffektiv hushållsförbrukning som i slutändan ger mer pengar i plånboken.

 • Service i området

  Årsta Park ligger granne med Årsta centrum som är ett aktivt stadsdelscentrum med Folktandvård, vårdcentral, stor ICA-butik, apotek, restaurang och flertalet butiker. Dessutom kommer Årsta centrum att byggas ut och moderniseras rejält under de kommande åren där ett nytt torg ska bli den centrala mittpunkten för fler butiker, kommersiell och offentlig service och en mötesplats för de boende och besökande i stadsdelen. Köpcentret Gränbystaden ligger på 20 minuters promenad härifrån.

Området i siffor

12 min
från centralstation på cykel
0 m
till Årsta park
10 m

TILL ÅRSTA CENTRUM