Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Planerad

Årsta Park Orangeri i Uppsala

Årsta Park Orangeri

Drömmer du om att bo omringad av grönska?

Spännande arkitektur, stora balkonger och ett boende i direkt parkläge – välkommen till Årsta Park Orangeri.

I väletablerade och omtyckta Årsta planerar vi att bygga Svanenmärkta hem med grönskan direkt utanför dörren, granne med Årsta centrum. I vackra, tidsbeständiga material som skiffer och trä bygger vi hus i varierande höjder med en gård för gemenskap och odling. Årsta Park Orangeri får ett härligt läge med balkonger i sydväst med utsikt mot Årstaparken, en av Uppsalas största och grönaste parker. Här hittar du hem i flera storlekar och insida speglar utsida – våra planlösningar är effektiva in till minsta detalj för både den lilla och den större familjen.

Anmäl ditt intresse

Är du intresserad av att bo i grönskande parkläge? Anmäl ditt intresse så att du inte missar löpande uppdateringar om projektet.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
47
Våningar
7

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Området i siffor

12 min
från centralstation på cykel
0 m
till Årsta park
10 m

TILL ÅRSTA CENTRUM