Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Planerad

Årsta Park Orangeri i Uppsala

Årsta Park Orangeri

Premiärträff: våren 2019 Inflyttning: preliminärt från oktober 2020

Svanenmärkta hem i parkläge

Spännande arkitektur, stora balkonger och ett boende i direkt parkläge – välkommen till Årsta Park Orangeri.

I väletablerade och omtyckta Årsta planerar vi att bygga ca 190 Svanenmärkta hem med grönskan direkt utanför dörren, granne med Årsta centrum. I vackra, tidsbeständiga material som skiffer och trä bygger vi sex hus i varierande höjder på tre till nio våningar med en gård för gemenskap och odling. Vår första förening, Årsta Park Orangeri, har ett härligt läge med balkonger i sydväst med utsikt mot Årstaparken, en av Uppsalas största och grönaste parker. Här hittar du hem med 1-4 rum och kök, 26-118 kvadratmeter. Och insida speglar utsida – våra planlösningar är effektiva in till minsta detalj för både den lilla och den större familjen.

Anmäl ditt intresse

Premiärträff och säljstart för Årsta Park Orangeri kommer att ske under våren 2019. Anmäl ditt intresse redan nu så att du inte missar inbjudan och löpande uppdateringar om projektet.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
1 - 4
Antal bostäder
47 st
Pris
1 195 000 - 4 995 000 kr
Storlek
26 - 118 m²
Våningar
7 st

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Information inför säljstart Löpande uppdateringar Inga kostnader

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Området i siffor

12 min
från centralstation på cykel
0 m
till Årsta park
10 m

TILL ÅRSTA CENTRUM