Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenhet Umeå

Köp nyproducerad lägenhet i Umeå

Letar du efter ditt drömboende i vackra Umeå? En lägenhet i Umeå bjuder på många härliga naturupplevelser med sin slingrande havskust, Umeälven som rinner genom staden och många otroligt vackra vandringsleder. Här skapar vi på Bonava hem för framtiden, där du och din familj kan trivas länge.

För oss på Bonava är det viktigt att skapa hållbara hem där allt från materialval till arkitektur tagits fram med hänsyn tagen till miljön. När du köper en nyproducerad lägenhet från Bonava får du chansen att välja mellan våra två inredningsstilar Classic eller Modern. I ett nyproducerat hem blir du inte bara den första som bor där, utan du får också möjlighet att anpassa inredningen och sätta din prägel på lägenheten redan från början.

Centrum i Norrland och europeisk kulturhuvudstad

Umeå har ett stort kulturellt utbud med till exempel Västerbottens museum, Bildmuseet och Älgens hus som är Europas första älgpark med tama älgar. Här finns bra shopping, många mysiga caféer och restauranger i världsklass. En lägenhet i Umeå ger dig livskvalitet. För dig som är mer äventyrslysten finns forsränning under vår och sommar, vandringsleder med fantastisk utsikt, längdskidåkningsspår och skridskobanor under vinterhalvåret. Under vintern kan du även passa på att heja fram Björklövens ishockeylag, tillika stadens stolthet, på hemmaarenan T3 Center.

Umeå är norra Sveriges modemecka, här finns shopping med unika butiker och stora gallerior. I Umeå ligger även Gitarrmuseet, där två bröders unika samling elgitarrer, basar, förstärkare och musikalisk rekvisita utgör grunden för en upplevelsebaserad utställning. Totalt finns cirka 500 objekt på plats. Umeå profilerar sig som kulturcentrum, och var europeisk kulturhuvudstad 2014. Här finns ett flertal årliga festivaler som till exempel den traditionella Brännbollsyran, som alltid är sista veckan i maj med artister och andra festligheter som pågår hela helgen och lockar stora delar av Umeås befolkning och många turister. 

Hittar du en lägenhet som passar just dig? Tveka inte att höra av dig till oss på Bonava. 

Områden med lägenheter i Umeå

Hitta lägenheter