Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Umeå
Plats

Lägenheter Umeå

Att köpa nyproducerad lägenhet i Umeå

Söker du en ny lägenhet i Umeå? Bonava skapar hem och levande grannskap i hela Sverige och hoppas att du ska hitta din nya lägenhet i Umeå hos oss. Här bor du nära både naturupplevelser och stad. Här kan du läsa mer om våra nyproducerade lägenheter i Umeå och vår strävan att skapa hållbara hem för dig och din familj.

Nyproduktion i Umeå

Områden med lägenheter i Umeå

Bonava skapar hem för framtiden i Umeå

Hållbarhet en hjärtefråga och när vi skapar grannskap med nya lägenheter i Umeå tar vi stor hänsyn till miljö och framtid genom hela processen. Alla våra nyproducerade lägenheter är Svanenmärkta.

Vi är också måna om att skapa levande områden och grannskap med utrymme för gemenskap. I närheten av din lägenhet i Umeå hittar du alltid grönområden och platser som inbjuder till grillkvällar med vänner och familj, utflyktsmål, lek och umgänge.

För oss är det viktigt att du som köper ett nytt hem ska känna dig trygg med ditt köp och trivas i din nya lägenhet i Umeå – under en lång tid. Därför erbjuder vi alltid ett tryggt köp när du köper en ny lägenhet av oss på Bonava.

Naturnära lägenheter i Umeå

I björkarnas stad Umeå bor du i en äkta naturstad med nära till skog, berg och hav. Umeå är också en stad med relativt korta avstånd. Det är lätt att ta sig mellan olika stadsdelar och det finns gott om busslinjer för dig som snabbt vill ta dig in till arbetet, universitet eller stadskärnan.

I vårt grannskap Tomtebo gård bor du i lägenhet i Umeå alldeles intill Nydalasjön och lugnet som naturen har att ge. Här har du nära till ett kvällsdopp eller en heldag på badplatsen. En upptäcktsfärd i äventyrslekparken är en rolig aktivitet för hela familjen. Och gillar du att ta promenader eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Vintertid kan ta dig fram i skidspåren runt Nydalasjön.

Samtidigt som du bor granne med naturen ligger centrala Umeå bara fem kilometer bort. Här kan de se vilka grannskap som finns på Tomtebo gård i Umeå.