Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Snart till salu

Glöd på Tomtebo gård

Grannskap fullt av energi

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 575 000 -
4 200 000 kr
Antal rum:
2 - 5
Storlek:
49 - 108 m²
Inflytt från:
Preliminärt från hösten 2024
Visa hemmen
Beskrivning

Grannskap fullt av energi

Hitta hem till Tomtebo gårds nya grannskap som riktigt glöder av energi. Med magiska solnedgångar från balkongen, solceller på taket och svettiga träningspass i husets egna gym.

Glöd är fint beläget i skogsbrynet och med en varierande och naturinspirerad växtlighet blir innergården en sömlös övergång däremellan. Där svindlande stigar och gångar skapar rum och ytor för avkoppling, träning och lek. Här kan man grilla tillsammans, ha fest vid långbordet, ta en kaffe medan barnen leker bland stock och sten. Och ner mot naturmarken sträcker sig en lång terrass, perfekt för spontana träningspass eller egentid med vacker utsikt.

Natursköna Tomtebo gård är belägen alldeles intill Nydalasön, bara några kilometer från centrala Umeå. Här bygger vi flera familjevänliga grannskap, där Glöd består av 69 Svanenmärkta och välplanerade bostadsrätter med 2–5 rum. En spännande nyhet är vår generationslägenhet, där en del av bostaden kan delas av med egen entré och pentry för tonåringen, farmor eller det egna hemmakontoret.

Ränteskydd

Räntorna på föreningens lån är en stor kostnad för föreningen och påverkar din månadsavgift. På grund av dagens snabbt ökade räntor finns en oro att föreningens kalkyler inte ska hålla. För Brf Glöd har vi därför valt att utöka vårt trygghetspaket med ett ränteskydd. Läs mer under "dokument" nedan.

Bilder
Området
 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Skolor och förskolor

  För de yngre barnen i området är det gångavstånd till två olika förskolor: Blåkulla och Kompassen. Det är även planerat för ytterligare två förskolor i området. För de lite äldre barnen finns Sjöfruskolan, där hållbarhet är en central del av utbildningen, vilket bekräftades när de tilldelades utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”. Elever från Sjöfruskolan var även med och gav sitt perspektiv på vad en bra och inkluderande boendemiiljö är, i utvecklingsarbetet av Tomtebo gård.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Solstudie hus 2

Se hur solen faller över hus 2, fasad mot gatan.

Solstudie hus 2

Se hur solen faller över hus 2, fasad mot gatan.

Solstudie hus 1

Se hur solen faller över hus 1, fasad mot gatan.

Solstudie hus 1

Se hur solen faller över hus 1, fasad mot gatan.

Solstudie hus 1

Se hur solen faller över hus 1, fasad mot innergården.

Solstudie hus 1

Se hur solen faller över hus 1, fasad mot innergården.

Solstudie hus 2

Se hur solen faller över hus 2, fasad mot innergården.

Solstudie hus 2

Se hur solen faller över hus 2, fasad mot innergården.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city