Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Umeå - Glöd
Till Salu

Glöd på Tomtebo gård

Grannskap fullt av energi

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 550 000 -
4 200 000 kr
Antal rum:
2 - 5
Storlek:
49 - 108 m²
Inflytt från:
Från december 2024

Visningsevent

Välkommen på visning 1 juni

Dags för ett nytt läge? Välkommen på visning den 1 juni kl 14-16 och känn in grannskapet Glöd. Här finns hem för den lilla till den stora familjen med stora balkonger mot kvällssol och grönska. Ta en rundvandring i huset och känn var du känner dig hemma. Med inflytt redan i december 2024 behöver du inte vänta alltför länge. Vi ses väl?

Trygghet kring ditt köp

Räntegaranti tryggar månadsavgiften

Känn dig trygg att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Kålhagsvägen 28D

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jonas som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Beskrivning

Grannskap fullt av energi

Hitta hem till Tomtebo gårds nya grannskap som riktigt glöder av energi. Med magiska solnedgångar från balkongen, solceller på taket och svettiga träningspass i husets egna gym.

Glöd är fint beläget i skogsbrynet och med en varierande och naturinspirerad växtlighet blir innergården en sömlös övergång däremellan. Där svindlande stigar och gångar skapar rum och ytor för avkoppling, träning och lek. Här kan man grilla tillsammans, ha fest vid långbordet, ta en kaffe medan barnen leker bland stock och sten. Och ner mot naturmarken sträcker sig en lång terrass, perfekt för spontana träningspass eller egentid med vacker utsikt.

Natursköna Tomtebo gård är belägen alldeles intill Nydalasjön, bara några kilometer från centrala Umeå. Glöd med sina 69 Svanenmärkta och välplanerade bostadsrätter om 2–5 rum, har stora balkonger i västerläge med utsikt mot natur och görnska. En spännande nyhet är vår generationslägenhet, där en del av bostaden kan delas av med egen entré och pentry för tonåringen, farmor eller det egna hemmakontoret.

Glöd har solceller på taket som beräknas producera 10–12 procent av hela grannskapets energibehov. Det är bra för både miljön och plånboken.

Räntegaranti tryggar månadsavgiften

Att köpa ett nytt hem är ett roligt men också ett stort beslut. Inte minst gällande ekonomiska frågor. Därför erbjuder vi dig som köper en bostad i Glöd en trygghet när det kommer till månadsavgiften – ett ränteskydd för föreningens lån. Tack vare den kommer föreningens räntekostnader att vara bestämd i tre år och din avgift är tryggad. Vill du veta mer? Kontakta våra mäklare Jonas och Ida som kan berätta mer om våra trygghetslösningar.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede - avvikelser kan förekomma.

Fördelar med Glöd

 • Solceller
 • Eget gym
 • Stora balkonger
 • Natursköna omgivningar
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Skolor och förskolor

  För de yngre barnen i området är det gångavstånd till två olika förskolor: Blåkulla och Kompassen. Det är även planerat för ytterligare två förskolor i området. För de lite äldre barnen finns Sjöfruskolan, där hållbarhet är en central del av utbildningen, vilket bekräftades när de tilldelades utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”. Elever från Sjöfruskolan var även med och gav sitt perspektiv på vad en bra och inkluderande boendemiiljö är, i utvecklingsarbetet av Tomtebo gård.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Solstudier

Här hittar du solstudier och kan se hur solens strålar faller över grannskapen under året. Notera att solstudierna är visualiseringar. Sollägen och utsikter är uppskattningar och kan avvika från verkligheten, Till exempel kan omgivningen ha förändrats, träd och buskar kan ha andra höjder än vad som bedömdes när solstudierna togs fram.  

Solstudie hus 2

Se hur solen faller över hus 2, fasad mot gatan.

Solstudie hus 1

Se hur solen faller över hus 1, fasad mot gatan.

Solstudie hus 1

Se hur solen faller över hus 1, fasad mot innergården.

Solstudie hus 2

Se hur solen faller över hus 2, fasad mot innergården.