Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Planerad

Glöd på Tomtebo gård

3 rum och toppform

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 - 4
Storlek:
49 - 102 m²
Inflytt från:
november 2024
Beskrivning

3 rum och toppform

Hitta hem till ett nytt grannskap på Tomtebo gård som riktigt glöder av energi. I Glöds välutrustade gym kan du ta ett svettigt träningspass eller stressa av med en stunds yoga när dagen är slut - det är nära hem till duschen.

Medan kvällssolen sprider sitt varma sken över de stora balkongerna i väster har en granne sett till att glöden på grillen är perfekt för en gemensam middag ute på gården i det fria.  I Glöds välutrustade gym kan du ta ett svettigt träningspass eller stressa av med en stunds yoga när dagen är slut - det är nära hem till duschen. I perfekt läge mot Tomtebo gårds egna stadsdelstorg kommer det nya kvarteret även att rymma en lokal för behändig närservice.

Glöd kommer att bestå av välplanerade bostadsrätter om 2-4 rok med generösa balkonger, de flesta med utsikt mot naturmarken i väster. En spännande nyhet är våra generationslägenheter där en del av bostaden kan delas av med egen entré och pentry för tonåringen, farmor eller det egna hemmakontoret. Hitta hem till ett nytt kvarter med livsenergi.

Bilder
Området
  • Naturnära friluftsliv

    Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

  • Skolor och förskolor

    För de yngre barnen i området är det gångavstånd till två olika förskolor: Blåkulla och Kompassen. Det är även planerat för ytterligare två förskolor i området. För de lite äldre barnen finns Sjöfruskolan, där hållbarhet är en central del av utbildningen, vilket bekräftades när de tilldelades utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”. Elever från Sjöfruskolan var även med och gav sitt perspektiv på vad en bra och inkluderande boendemiiljö är, i utvecklingsarbetet av Tomtebo gård.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city