Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Planerad

Newton i Vega

Newton exteriör

Premiärträff: Q1 2019 Inflyttning: preliminärt våren 2021

Lekfulla hem nära naturen

Bo i en modern lägenhet lika nära naturreservat och sjöar som butiker och restauranger. Här bor du yteffektivt i prisvärda hem med gemensam grön innergård för lek och granngemenskap.

I Vega strax söder om Stockholm växer en ny stadsdel fram med torg, parker och grönområden – och i januari 2019 öppnar den nya pendeltågstationen för snabb pendling till Stockholm City på 20 minuter. Här i Vegastaden skapar vi moderna lägenheter med fina planlösningar och en innergård som bjuder in till umgänge för dig, och lek för barnen.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
1 - 3
Antal bostäder
51 st
Pris
1 785 000 - 2 904 000 kr
Storlek
35 - 68 m²

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Information inför säljstart Löpande uppdateringar Inga kostnader

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Port 73
5 min
till Länna handelsplats