Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Aronia
Klart att flytta in

Aronia i Sätra

Lummigt nära det mesta

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 895 000 kr
Antal rum:
1
Storlek:
34 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklar

Dags för nytt läge?

Sänkt pris

Här finns hemmet för dig som vill ha mer. Växthus och grillplats på gården och dessutom har vi sänkt priset på 1 rum och kök missa inte chansen utan boka en visning med Jessica.

Så här går det till att söka bostadslån

Guide om bolån

Visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Beskrivning

Lummigt nära det mesta

Sänkt pris på sista inflyttningsklara ettan i grannskapet Aronia. Nära tunnelbanan och Sätraskogens naturreservat. För dig som vill ha mer än bara ett hem.

Välplanerad lägenhet med rymlig balkong och den gemensamma gården påminner om en villaträdgård. I pergolan kan du och grannarna ta en fika, ordna grillkväll eller bara njuta av en bra bok. Det gröna växthuset blir ett nav där odlingsintresserade kan odla både växter och vänskap, bredvid finns grillplats och gräsytor som bjuder in till krocket, kull och picknick. Allting ramas in av häckar, blomstrande rabatter och buskar.

Med omsorg för framtiden

I Aronia bor du Svanenmärkt, med energismarta lösningar som bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån med rabatt på boräntan. Välkommen att hitta ditt nya hem idag – och flytta in imorgon.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY