Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Stockholm
Plats

Bostadsrätt Stockholm

Visa grannskap

Att köpa bostadsrätt i Stockholm

Välkommen hem till Stockholm. Sveriges huvudstad och centrum i Skandinavien. Vi skapar bostadsrätter i Stockholm med omnejd, med närhet till restaurangbesöket, naturstråket och lekparken. Ta första steget mot ditt framtida hem i Sveriges gröna och pulserande huvudstad.Vi erbjuder bostadsrätt i Stockholm både i form av lägenheter och enfamiljshus.

Område
Bostadstyp
Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Såld

Vi har lång erfarenhet av att skapa bostadsrätter i Stockholm

Med Bonava kan du känna dig trygg, vi har skapat hem och levande platser sedan 1930-talet. Från 2011-2016 har närmare 2000 Stockholmsfamiljer flyttat in i ett hem från Bonava, många av dem var just bostadsrätter i Stockholm. Vi finns självklart med dig under hela din resa mot att hitta din nya bostadsrätt i Stockholm och vi erbjuder flera garantier och försäkringar för att säkerställa att du känner dig trygg. När vi överlämnar din bostadsrätt i Stockholm sker exempelvis alltid en slutbesiktning, som bekostas av oss på Bonava. Om du är intresserad kan du läsa mer om våra försäkringar och vårt trygghetspaket.

Vad innebär det att bo i bostadsrätt i Stockholm?

När du köper din nya bostadsrätt i Stockholm blir du medlem i en bostadsrättsförening. Som medlem äger och förvaltar du huset du bor i samt de gemensamma ytorna tillsammans med dina nya grannar. När ni är de första som bor i föreningen har ni möjligheten att forma grannskapet ihop. Starten till att skapa levande grannskap börjar med andra ord med dig. Bonavas bostadsrätter i Stockholm säljs alltid till ett fast pris.

I din nya bostadsrätt i Stockholm läggs också stor vikt vid både stil och design. Vi har gjort förarbetet och har valt ut material som är både hållbart och tidlöst. Vi vet också att ett hem inte bara skapas med hjälp av färgen på köksluckorna eller valet av tapet. Det är du som ska bo där som gör en bostadsrätt till ett hem. Därför skapar vi grannskap och bostadsrätter i Stockholm där du kan trivas länge, som bjuder in till gemenskap och umgänge. Våra bostadsområden har alltid gemensamma utrymmen, det kan innebära allt från lekplatser, innergårdar eller takterrasser. Grannskap där du kan njuta av en gemensam grillkväll med grannar eller en kopp kaffe i rofylld ensamhet. Platser där du kan känna dig hemma, på riktigt.

Bostadsrätt i Stockholm - en spännande stad i tillväxt

Stockholm är en av Europas fem snabbast växande städer och nya bostadsrätter planeras hela tiden. Vi finns i ett tjugotal områden i Stockholm, där skapar vi hem utifrån vad just den omgivningen har att erbjuda.

Bostadsrätter i Stockholm nära naturen

Är det aktivitet och friluftsliv du söker? När du köper en bostadsrätt i Stockholm blir du en del av en grönskande stad. Faktum är att två tredjedelar av staden består av vatten och grönområden, så det är sällan långt till närmsta picknickpark med familjen eller båtutflykt med nya bekantskaper. I våra hem i exempelvis Nacka, Sundbyberg, Sollentuna  och Haninge  bor du mitt i den grönskande naturen, samtidigt som du har smidiga kommunikationer till jobbet i stan. I våra aktiva grannskap i exempelvis Tollare  har du utegymmet runt knuten och intervallbacken i det närliggande naturreservatet. Är det avkoppling du söker finns promenadstråk vid vattnet och den mysiga lokala yogastudion längre ner i huset.

Hus med bostadsrätt i Stockholm

För den stora familjen finns bostädsrätter i Stockholm i form av rymliga radhus och spektakulära villor med flera rum för lek och stoj. Skolorna ligger runt knuten och vid den lokala lekplatsen finns det alltid en vapendragare redo för nästa äventyr. I fina Stockholm har du natur som varierar från klippbad och stränder till parker och skogar. Det finns dessutom gott om museer och historiska monument att besöka. Shoppingutbudet i Stockholm är stort och staden erbjuder många varuhus och shoppinggallerior som kan tilltala både stora och små. 

Sociala bostadsrätter i Stockholm nära pulsen 

I våra sociala grannskap är mötet i fokus. Här har vi koncentrerat oss på att skapa bostadsrätter i Stockholm med gott om naturliga mötesplatser som skapar ett välkomnande och öppet grannskap. Köper du en av våra bostadsrätter i Stockholms sociala grannskap finns det alltid någonstans att hänga när det är dags att sätta vårens tomater eller tända grillen för säsongen. Gårdshus, takterrasser, orangerier eller innergårdar, här finns alltid någonting att hitta på.

Oavsett var du bor så kan du alltid ta dig till och från hemmet. Tunnelbana, bussar och tåg tar dig enkelt runt om i staden. I tunnelbanan kan du dessutom njuta av konst medan du väntar. Här finns nämligen världens längsta konstutställning med bilder och skulpturer på 90 av 100 tunnelbanestationerna. Vill du ha gångavstånd till Stockholms fina tunnelbana kan du kolla in våra centrala hem på Kungsholmen, eller Hammarby Sjöstad .

Välkommen hem till din nya bostadsrätt i Stockholm. Om du nu har bestämt dig för att det är hus du vill ha kan du hitta alla våra radhus i Stockholm här. Är det en lägenhet i Stockholm du vill ha klickar du här, och om du även vill se våra äganderätter klickar du här där du hittar all nyproduktion i Stockholm.