Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

92 kvadrat

Lär känna huset på 92 kvadrat

Om huset

Storlek: 92 kvadratmeter
Antal rum: 4
Antal sovrum: 3
Variant: radhus
Planlösning: ladda ner planlösning i 2D och 3D
Aktuella grannskap: se grannskap där huset finns

Husets planlösning

Innanför entrédörren finns hemmets hall med förvaring bakom skjutdörrar till höger. Rakt fram ligger våningens badrum och till vänster väntar köket med plats för matbord. Entrévåningens största yta är vardagsrummet med dörr till uteplatsen. Fullhöjdsfönstret ger generöst med ljus. Hemmets praktiska tvättstuga ligger placerad mittemot trappan upp till övervåningen.

På övervåningen finns husets tre sovrum. Alla sovrum har en garderob som ger en grund till förvaringen. I det största sovrummet finns en rymlig skjutdörrsgarderob och de två mindre rummen har var sin hörngarderob. Badrummet ligger smart placerat mellan det större sovrummet och de mindre två.

Bilden visar husmodellens planlösning, viss variation kan förekomma.

Hitta det här huset

Här kan du se grannskap där det här huset finns just nu. Inne på grannskapens sidor kan du se aktuella visningstider och vilket visningshus de är i. Där hittar du även kontaktuppgifter till säljaren som kan svara på dina frågor om våra olika hus.

Vill du se bilder på ett färdigt hus i den här modellen och lära känna huset ännu bättre? Här hittar du en artikel om visningshuset på 92 kvadrat.

Kika på de andra husen