Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Husmodeller

Lär känna våra husmodeller

Det är mycket som spelar in när du letar efter ditt nya drömhus. För vissa är området och grannskapet det viktigaste, och för andra är husets storlek och utformning det som väger tyngst. På den här sidan kan du bekanta dig med våra sex olika husmodeller för att se vilket hus som passar dig bäst. På husens sidor hittar du planlösning, bilder och en beskrivning av de två våningarna. Du kan även klicka dig vidare till de grannskap där husen finns.

siteassets/hustyper/e-92/e_580x400.jpg

Huset på 92 kvadrat

Huset på 92 kvadrat är vårt mest yteffektiva hus. Här ryms sociala ytor, två badrum, tvättstuga och tre sovrum på två smart planerade våningsplan.

Läs mer
siteassets/hustyper/f-101/flisa-101-580x400.jpg

Huset på 101 kvadrat

Huset på 101 kvadrat är likt huset på 92 kvadrat men har något större ytor. Förvaringen är fördelad på ett lite annat sätt och trappan går åt andra hållet.

Läs mer
siteassets/hustyper/a-121/121-ny_580x400.jpg

Huset på 121 kvadrat

Huset på 121 kvadrat har en trivsam entrévåning med gott om socialt utrymme, och den praktiska tvättstugan har en egen ingång på husets framsida.

Läs mer
siteassets/hustyper/d-123/d_580x400.jpg

Huset på 123 kvadrat

Huset på 123 kvadrat har en matsalsdel i kökets burspråk, och planlösningen ger ljusinsläpp från två håll. I hallen finns en klädkammare för smidig förvaring.

Läs mer
siteassets/hustyper/b-139/b-580x400.jpg

Huset på 139 kvadrat

Huset på 139 kvadrat har en luftig entrévåning med matplats mot framsidan. Den svängda trappan är yteffektiv och ger en trivsam hörna i vardagsrummet.

Läs mer
siteassets/hustyper/c-158/c_580x400.jpg

Huset på 158 kvadrat

Huset på 158 kvadrat är vårt största hus med många lyxiga kvadratmeter. Kökets burspråk ger en trivsam matplats, och sovrummen är stora och luftiga.

Läs mer

Planlösningen är densamma för alla hus i samma storlek, men det kan förekomma viss variation. Exempel på saker som kan variera är att fönster och groventré på långsidorna kan försvinna om huset är i ett grannskap med radhus eller parhus. För att veta exakt hur en husmodell ser ut i ett specifikt grannskap kan du kolla på grannskapet webbsida och prata med säljaren om just det hus som du är intresserad av. Kontaktuppgifterna hittar du en bit ner på grannskapets sida. Säljaren har koll på husmodeller, grannskap och områden, så hör av dig om du har några frågor eller funderingar om våra hus och grannskap.

På den här sidan fokuserar vi på husmodellernas planlösning. Det är såklart många andra saker som påverkar hur ett hus ser ut och känns när det är klart, till exempel material, färger och annat som har med stil att göra. Om du går in på ett grannskaps webbsida hittar du en stilbroshyr som gäller för husen i just det grannskapet. Du kan även bekanta dig med våra fem köksstilar på sidan som handlar om våra stilkoncept.