Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Varför Bonava

Därför valde Bengt och Birgitta Bonava

Det finns många bostadsutvecklare i Linköping. Bengt och Birgitta berättar för Lisa från Bonava varför de valde just Bonava.

Paret är rutinerade köpare av nyproduktion. De köpte sin första nyproducerade bostad 1965 och sedan dess har det blivit flera under årens lopp. Det är det nya och fräscha som tilltalar dem och att man kan få det som man vill.

Varför valde ni Bonava? 

Vi stod i kö hos en annan bostadsutvecklare och gick på flera olika visningar. Sedan såg vi det här projektet och det var just läget och området som tilltalade oss. Huset ligger så fint intill grönska. Vi gillade husets arkitektur som var lite annorlunda och så gillade vi planlösningen. Så det var därför det blev Bonava: ett fint läge, ett fint hus och en bra planlösning helt enkelt.

Det känns ju också tryggt att veta att Bonava (eller NCC Boende som det hette när Birgitta och Bengt bokade sin lägenhet) är ett stort och tryggt företag.

Hur var det att välja inredning till bostaden och är ni nöjda med de inredningsval som ni har gjort?

Det var roligt att välja inredning. Vi har ju byggt fritidshus och köpt nyproduktion tidigare så vi vet hur vi vill ha det.

Vi saknar en utdragbar skärbräda i köket men annars är vi jättenöjda med alla materialval.

Bengt och Birgitta välkomnar vid dörren
Bengt serverar kaffe

Är det något vi på Bonava kunde ha skött annorlunda eller gjort bättre?

Vi var lite missnöjda med routern och uppkopplingen från början. Vi tyckte även att vissa av tillvalen var förhållandevis dyra, till exempel några av ändringarna i köket.

Men de frågetecken som uppstått under resan har Bonava löst, de har lyssnat på det vi framfört och löst situationen.

Om ni skulle sammanfatta hela resan från det att ni bestämde er för er bostad till det att ni flyttade in, hur har det varit?

Det har känts jättebra. Det har känts väldigt tryggt och vi har blivit trevligt bemötta av personalen på Bonava. Vi har känt oss delaktiga eftersom vi har fått inbjudningar till stomvisningar, informationskvällar och andra träffar.

Det var väldigt trevligt att det stod ”Välkomna hem Birgitta & Bengt” på vår ytterdörr när vi skulle på stomvisning. Det kändes att ni brydde er om oss.

Personalen har varit väldigt tillmötesgående och personliga och det var härligt på tillträdesdagen när vi möttes av en stor kram i visningslägenheten.