Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Radhus Luleå
Plats

Radhus Luleå

Nyproducerade radhus i Luleå

Att köpa ett nyproducerad radhus i Luleå är en investering i både din framtid och i den blomstrande staden. Med våra moderna och hållbara kan du koppla av och njuta av det moderna stads- och naturlivet som Luleå har att erbjuda.

Nyproduktion i Luleå

Områden med radhus i Luleå

Hitta hem med ett nybyggt radhus i Luleå

Bonava har förverkligat bostadsdrömmar sedan 1930-talet och för oss är det viktigt att du trivs med både ditt radhus och med den omgivande bostadsmiljön. Detta då vi inte bara skapar hem utan levande områden. Att flytta in i ett radhus i Luleå är perfekt för dig som gärna vill ha egen trädgård, men inte en stor tomt att ta hand om. Ett radhusområde öppnar upp för nya bekantskaper och bra lekplatser för barnen. Du får även ett rymligt hem där alla i familjen har chans att växa.

Ett tryggt köp med Bonava

Vi har skapat bostadsrätter sedan 1930-talet och vet det mesta om vad som gör en bostad till ett hem. När du bor i bostadsrätt i Umeå har du till exempel alltid gott om gemensamma utrymmen i grannskapet där du och dina grannar kan träffas och umgås. När du köper en ny bostadsrätt i Umeå erbjuder vi olika slags skydd för att du ska känna dig trygg genom hela köpet. Här kan du läsa mer om ett tryggt köp.

Fler bostäder i Luleå

Utöver våra radhus har vi även lägenheter i Luleå. Vill du få en ordentlig överblick kan du klicka dig in på Nyproduktion Luleå. Välkommen att leta runt så mycket du vill på vägen mot ditt nya hem. Kika gärna på samtliga våra husmodeller för inspiration.