Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Luleå
Plats

Lägenheter Luleå

Att köpa nyproducerad lägenhet i Luleå

Att köpa en nyproducerad lägenhet i Luleå är en investering i både din framtid och i den blomstrande staden. Med våra moderna och hållbara kan du koppla av och njuta av det moderna stads- och naturlivet som Luleå har att erbjuda.

Nyproduktion i Luleå

Områden med lägenheter i Luleå

Vi skapar nyproducerade och hållbara hem i Luleå

Hållbarhet en hjärtefråga och när vi skapar grannskap med nya lägenheter i Luleå tar vi stor hänsyn till miljö och framtid genom hela processen. Alla våra nyproducerade lägenheter är Svanenmärkta.

Vi är också måna om att skapa levande områden och grannskap med utrymme för gemenskap. I närheten av din lägenhet i Umeå hittar du alltid grönområden och platser som inbjuder till grillkvällar med vänner och familj, utflyktsmål, lek och umgänge.

Att köpa en nyproducerad lägenhet i Luleå är en spännande resa. Du är den första att bo i din lägenhet och du får dessutom möjlighet att sätt personlig prägel på ditt nybyggda hem. Kika in våra inredningsstilar för att få inspiration.

Tryggt köp med Bonava

För oss är det viktigt att du som köper ett nytt hem ska känna dig trygg med ditt köp och trivas i din nya lägenhet i Luleå – under en lång tid. Därför erbjuder vi alltid ett tryggt köp när du köper en ny lägenhet av oss på Bonava.