amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Till Salu

Kvillebäcken, Brf Origo

Säljstart: Våren 2017, etapp 2 Inflyttning: Från hösten 2018

Brf Origo i Kvillebäcken

Efter en lyckad säljstart är brf Origos första etapp slutsåld. Snart släpper vi fler lägenheter till försäljning. Anmäl ditt intresse så hör vi av oss inför VIP-säljstart.

Origo står för mittpunkt. Och vi har utgått ifrån dig. Ditt hem är navet i den moderna staden. Bor du här finns utbudet runtomkring dig … på dina egna villkor. Shopping, träning, saluhall, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel för att nämna några. Innanför porten upplever du lugnet. Den Feng Shui-inspirerande innergården för skönt häng eller något vackert att vila ögonen på från köksfönstret. Välkommen till det urbana livet i Göteborgs miljösmartaste stadsdel. En mittpunkt som balanserar myllret och lugnet för dig som vill välja.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
1 - 4,5
Antal bostäder
113 st
Storlek
39 - 112 m²

Gemensamma utrymmen

I kontrast till stadspulsen och myllret utanför har du och dina grannar en Feng Shui-inspirerad innergård att njuta av. Stor omsorg har lagts på vackra planteringar att vila ögonen på men även sköna platser för återhämtning och föreningens egen grillplats i mitten av gården. Gården är en plats för alla sinnen och består av olika rum. Här kan man vara tillsammans men också för sig själv och läsa en god bok.

Hållbara lösningar

Bostadsrättsföreningen Origo har låg klimatpåverkan. Här bygger vi med sunda materialval som skapar en bra inomhusmiljö. Du som boende får ett energieffektivt hem med välisolerat klimatskal, lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet. Brf Origo är certifierad enligt system miljöbyggnad.

Äta och dricka

Du som bor här får gångavstånd till all tänkbar service med det sköna stadslivet utanför porten. Saluhallen finns tvärs över gatan och runtomkring finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Vi rekommenderar varmt Ceviche för förföriska smaker från Peru, en god fika på Alkemisten och Juicekällans goda smoothies. Och då har vi bara börjat.

Vill du bo här?

Gör en intresseanmälan!

Intressepunkter

Intressepunkter

Gör en intresseanmälan

Få löpande information via e-post. Helt kostnadsfritt!

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Det här ingår i Tryggt Boende™

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer

Med fokus på hållbarhet

Framtidens boende kräver större hänsyn till miljön och bostäder som håller hög kvalitet. Läs mer