Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Adventsvisning

Välkommen att tjuvstarta julen med oss

På årets adventsvisning samlar vi alla våra 18 grannskap i Stockholm under ett och samma tak. Perfekt för dig som drömmer om någonting nytt, men inte är säker på vad. Våra grannskap finns i hela Stockholm – med lägenheter, radhus och villor från norr till söder.

Adventsvisning

Datum: torsdag 29 november
Tid: klockan 17-19
Plats: Lindhagensgatan 72
Anmälan: anmäl dig här

Välkommen att tjuvstarta julen på vår adventsvisning där vi bjuder på glögg och julsnittar. Välkommen hem till oss på Lindhagensgatan 72.

siteassets/campaign/advent/advent_380x380.jpg

18 grannskap under ett och samma tak

På adventsvisningen visar vi upp alla våra 18 grannskap i Stockholm. Här nedanför ser du alla grannskap och vilket område de ligger i. Projektchefer, säljare och inredningskoordinatorer fanns på plats för berätta mer om bostäderna. Dessutom kommer du att kunna ta en titt i hemmen genom våra VR-glasögon och inspireras av inredning i vårt showroom.

Vill du veta mer eller komma i kontakt med säljaren för ett visst område? Klicka på länken nedan, kontaktinformation finns på varje grannskaps sida.

Gröndal – lägenheter i Gröndal Strand
Sätra – lägenheter i Aronia
Ältadalen – hus i Vitboken och Victoria
Sköndal – hus i Tant Gredelin
Nacka – lägenheter i Tollare Terrass och Tollare Marina
Hammarby Sjöstad – lägenheter i Lugnet
Haninge – hus i Sten i Stockholmen
Kungsholmen – lägenheter i Kristinebergs Slottspark
Sundbyberg – lägenheter i De Fem Elementen
Bromma – lägenheter i St 167
Upplands Väsby – hus i Mälargränd
Sigtuna – hus i Torparlyckan
Sollentuna – lägenheter i Märtas Berså
Österåker – hus i Vidar, Freja och Vita stenen

Anmäl dig här

För att vi ska kunna beräkna hur mycket härligheter vi ska duka fram får du gärna anmäla dig och berätta om du tar med dig någon. Klicka här för att anmäla dig