Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Radhus i Sigtuna

Bo i radhus i Sigtuna

Går tankarna i att köpa ett radhus i Sigtuna? Välkommen till Bonava och vårt utbud av lägenheter i Sveriges äldsta stad. Vi skapar hem och levande bostadsområden för framtiden och hoppas du finner en bostad som faller dina önskningar i smaken.

Bonava har förverkligat bostadsdrömmar sedan 1930-talet och för oss är det viktigt att du trivs med både ditt radhus och med den omgivande bostadsmiljön. Detta då vi inte bara skapar hem utan levande områden. Att flytta in i ett radhus är perfekt för dig som gärna vill ha egen trädgård, men inte en stor tomt att ta hand om. Ett radhusområde öppnar upp för nya bekantskaper och bra lekplatser för barnen. Du får även ett rymligt hem där alla i familjen har chans att växa. För oss på Bonava är det viktigt att våra radhusområden smälter väl in i den omkringliggande miljön och stadsplaneringen. Samt att de material som används både är framtagna med hänsyn för dig som boende, miljön och för framtiden.

Bo i pittoreska Sigtuna

Sigtuna är Sveriges äldsta stad och här hittar du en hel del spännande historiska platser och landmärken. Dessutom är Sigtuna en stad full av liv och rörelse med en aktiv föreningskultur som passar den som gärna fyller sin tid med olika fritidssysselsättningar. Bli omfamnad av en vacker stad med närhet till naturen. Med en armslängd till Arlanda tar du dig smidigt ut till resten av världen, men kanske är det bästa att inte åka ifrån Sigtuna – utan att komma hem till staden.

Hör gärna av dig till oss om du har funderingar kring våra radhus eller andra typer av bostäder i Sigtuna och närliggande områden. 

Hitta radhus i Sigtuna

Områden med radhus i Sigtuna

Hitta radhus