Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Radhus Sigtuna
Plats

Radhus i Sigtuna

Bo i radhus i Sigtuna

Går tankarna i att köpa ett radhus i Sigtuna? Välkommen till Bonava och vårt utbud av hem i Sveriges äldsta stad. Vi skapar hem och levande bostadsområden för framtiden och hoppas du finner en bostad som faller dina önskningar i smaken. För oss på Bonava är det viktigt att våra radhusområden smälter väl in i den omkringliggande miljön och stadsplaneringen. Samt att de material som används både är framtagna med hänsyn för dig som boende, miljön och för framtiden.

Nya bostäder i Sigtuna

Områden med radhus i Sigtuna

Hitta hem med ett nytt radhus

Bonava har förverkligat bostadsdrömmar sedan 1930-talet och för oss är det viktigt att du trivs med både ditt radhus och med den omgivande bostadsmiljön. Detta då vi inte bara skapar hem utan levande områden. Att flytta in i ett radhus i Sigtuna är perfekt för dig som gärna vill ha egen trädgård, men inte en stor tomt att ta hand om. Ett radhusområde öppnar upp för nya bekantskaper och bra lekplatser för barnen. Du får även ett rymligt hem där alla i familjen har chans att växa.

Bo i radhus i pittoreska Sigtuna

Sigtuna är Sveriges äldsta stad och här hittar du en hel del spännande historiska platser och landmärken. Dessutom är Sigtuna en stad full av liv och rörelse med en aktiv föreningskultur som passar den som gärna fyller sin tid med olika fritidssysselsättningar. Bli omfamnad av en vacker stad med närhet till naturen. Med en armslängd till Arlanda tar du dig smidigt ut till resten av världen, men kanske är det bästa att inte åka ifrån Sigtuna – utan att komma hem till staden. Med ett sprillans nytt radhus i Sigtuna kan du njuta av det bekväma med nyproduktion samtidigt som grannskapet knyts ihop med den historiska miljön.

Nytt radhus i Sigtuna i gammal miljö

Om du flyttar till Sigtuna kommer du att kunna njuta av att bo i ett alldeles nytt hem i landets äldsta stad som grundades runt år 980. Det blir en skön kontrast mellan det nybyggda hemmet och allt historiskt som präglar miljön. Här finns det gott om historiska sevärdheter som torparbyar, gamla kyrkor och fornminnen. Skoklosters slott och Rosersbergs slott är även de värda ett besök. Även inne i själva centrum märks den långa historian av. Här kan du dricka kaffe på ett kafé i en charmig träbyggnad från 1600-talet och strosa ner för den största gatan i staden som har legat på samma plats i 1 000 år.

Ta dig enkelt till och från ditt radhus i Sigtuna

Bra kommunikationer är viktigt både när du ska iväg och när du är på väg hem igen. Beroende på dagens destination kan du enkelt ta dig vidare med tåg, buss, bil, flyg och båt från ditt radhus i Sigtuna. När du ska vidare ut i världen är bilturen till Arlanda en bekväm och kort första etapp på resan. Stockholms city når du på en dryg halvtimme med bilen, och det är ungefär samma tid som det tar med Pendeltåget. Är det till Uppsala du ska tar tågresan dit tre kvart.

Men du kan ofta lika gärna hitta det du behöver hemma i Sigtuna. Här finns till exempel ett stort utbud av skolor för alla åldrar, ända från förskoleåldern till gymnasietiden. Den sprillans nya skolan i Sigtuna stadsängar är för barn från förskoleålder och upp till sjätteklass, och här finns plats för 550 elever.

Hitta ditt radhus i Sigtuna i Steninge Slottsby

I Steninge slottsby växer nu ett helt nytt bostadsområde fram med radhus i Sigtuna. Platsen har anor som sträcker sig hela vägen bak till 1600-talet, och den idylliska gamla känslan kommer att vävas in i de nya grannskapen för att skapa en harmonisk och sammanhållen miljö. Det blir precis som förr, men nu. 

I våra radhus i Sigtuna bor du med naturen och Mälaren några minuter bort, och Stenladan bjuder på mat och shopping på hemmaplan. Sigtuna finns några minuter bort med bil, och till Uppsala och Stockholm tar du dig på 30 minuter. När du ska ut i världen väntar Arlanda på behändigt tiominutersavstånd.

Förutom trädgårdspyssel, skogspromenader och badutflykter finns det många utomhusaktiviteter att välja bland inom räckhåll från ditt radhus i Sigtuna. Den nya marian med plats för 300 båtar kanske är det som lockar mest, eller det nya planerade stallet i närheten?

Olika bostadstyper i Sigtuna

Utöver våra radhus har vi även lägenheter i Sigtuna i Gretas Glänta. Vill du få en ordentlig överblick kan du klicka dig in på Nyproduktion Sigtuna. Du kan såklart även kika runt på våra andra radhus i Stockholm. Välkommen att leta runt så mycket du vill på vägen mot ditt nya hem.