Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Äppellunden
Slutsålt

Äppellunden i Sigtuna stadsängar

Grannskap med barnsligt bra läge

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
5
Storlek:
121 - 123 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Grannskap med barnsligt bra läge

Nu är grannskapet Äppellunden färdigt och inflyttat, här har vi byggt radhus, parhus samt ett fristående hus i storlekar om 121 och 123 kvadratmeter. De boende kan njuta av Svanenmärkta hem med egen uteplats, mysig äppellund på gården och barnvänliga lekytor runt knuten.

Grannskapet och gårdarna har inspirerats av gamla Sigtuna med vindlande gångar, äppelträd och vacker spröjs på fönsterna. Det fria läget, närheten till kvällsbad och naturen som granne gör det enkelt för den aktiva barnfamiljen att trivas. Och på gångavstånd finns vardagens alla bekvämligheter – som bra kommunikationer, skola och matbutik.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Skolor och service

    Här bor du med skolor och matbutiker på gångavstånd. Precis på andra sidan gatan ligger Internationella Engelska skolan som har klasser från förskolan upp till nian och i augusti 2021 öppnar Raul Wallenberg en förskola i området. Vid Silvertorget hittar du en stor Lidl med deras nya delikatessdel samt ett gym, apotek och restaurang. Och mer blir det allt eftersom den nya stadsdelen växer.

  • Bra kommunikationer

    I Sigtuna stadsängar bor du med bra kommunikationer – perfekt för dig som vill ta dig runt smidigt utan bil. Med buss tar det cirka 8 min till Sigtuna centrum och cirka 25 min till Märsta station. I närområdet har du dessutom vardagens alla bekvämligheter, med skola, matbutik och apotek på gångavstånd.