Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Till Salu

Äppellunden i Sigtuna stadsängar

Grannskap med barnsligt bra läge

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
3 995 000 -
5 250 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
121 - 123 m²
Inflytt från:
Vår/sommar 2022
Visa tillgängliga hem

Välkommen att boka visning av Äppellunden.

Beskrivning

Grannskap med barnsligt bra läge

Nu är vi i full färd med att bygga radhus, parhus samt ett fristående hus i storlekar mellan 121 och 123 kvadratmeter, i det familjevänliga grannskapet Äppellunden i Sigtuna stadsängar. Här kommer du att kunna njuta av Svanenmärkta hem med egen uteplats, mysig äppellund på gården och barnvänliga lekytor runt knuten.

I grannskapet uppförs 35 rad- och parhus samt ett fristående hus, samtliga med bostadsrätt. Grannskapet och gårdarna har inspirerats av gamla Sigtuna och här planeras vindlande gångar, äppelträd och vacker spröjs på fönsterna. Det fria läget, närheten till kvällsbad och naturen som granne gör det enkelt för den aktiva barnfamiljen att trivas. Och på gångavstånd finns vardagens alla bekvämligheter – som bra kommunikationer, skola och matbutik.

Bilder
Området
  • Härliga lekplatser

    I Äppellunden är det mer än bara äppelträden och de många närliggande lekparkerna som gör grannskapet perfekt när de små vill springa av sig. Gården i grannskapet kommer att vara utformad så att husen skyddar mot närliggande gator, vilket ger en mer lekvänlig plats. I området finns dessutom skola och förskola, härlig natur för lek och spring samt badplats inom gångavstånd.

  • Skolor och service

    Här bor du med skolor och matbutiker på gångavstånd. Precis på andra sidan gatan ligger Internationella Engelska skolan som har klasser från förskolan upp till nian och i augusti 2021 öppnar Raul Wallenberg en förskola i området. Vid Silvertorget hittar du en stor Lidl med deras nya delikatessdel samt ett gym, apotek och restaurang. Och mer blir det allt eftersom den nya stadsdelen växer.

  • Bra kommunikationer

    I Sigtuna stadsängar bor du med bra kommunikationer – perfekt för dig som vill ta dig runt smidigt utan bil. Med buss tar det cirka 8 min till Sigtuna centrum och cirka 25 min till Märsta station. I närområdet har du dessutom vardagens alla bekvämligheter, med både skola, matbutik och apotek på gångavstånd.

Bostäder

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten

Solstudie nordväst

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.