Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Sigtuna stadsängar

1 planerad visning
Sigtuna Stadsängar, Norra Sigtuna

Välkommen till Sveriges mest hållbara stadsdel

Vid Pilsborondellen i Sigtuna tar nu en helt ny stadsdel form med torg och handel, skolor, hyresrätter, bostadsrätter och småhus. Välkommen till Sigtuna Stadsängar!

Sigtuna är Sveriges första stad, grundad redan år 970. Tusen år senare fortsätter Sigtuna att vara en omtyckt, internationell mötesplats mycket tack vare det strategiska läget mittemellan Uppsala och Stockholm, granne med flygplatsen Arlanda. I Sigtuna finns det mesta du kan önska – handel och service, skolor, kultur och nöje och det är aldrig långt till Mälaren var du än befinner dig. Den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar bygger på staden norrut. På ett område av 330 000 kvm är nu den första detaljplanen antagen som inkluderar drygt 600 bostäder. Sigtuna Stadsängar kommer att präglas av små kvarter, varierade bygghöjder och bostadstyper för att i modern tappning återskapa den gemytliga känslan som är så kännetecknande för Sigtuna i stort. Här kommer också att finnas restauranger, butiker och en alldeles ny skola med förskola och fritids.

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande uppdateringar Information inför säljstart Inga kostnader

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Sigtuna stadsängar