Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Sigtuna
Plats

Lägenhet Sigtuna

Lägenheter till salu i Sigtuna

Är du ute efter en lägenhet i Sigtuna? Välkommen hem till Sveriges mysigaste stad. Här finns stad och landsbygd, puls och lugn. Du bor i historiska områden samtidigt som din nya lägenhet i Sigtuna har alla de senaste moderniteterna, med hållbara lösningar och gemensamma ytor för umgänge.

Nya bostäder i Sigtuna

Områden med lägenheter i Sigtuna

Tryggt köp med Bonava

När du köper din lägenhet i Sigtuna kan du känna dig trygg. Alla våra lägenheter till salu i Sigtuna kommer med en mängd försäkringar för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi har exempelvis skydd mot dubbla boendekostnader. Här kan du läsa mer om trygghet kring ditt köp. Men vi vet också att det allra viktigaste är att din lägenhet i Sigtuna känns som ett hem. Sedan vi byggde vårt första hem på 1930-talet så har vi ständigt strävat efter att utforska och utveckla nya sett att skapa grannskap. Hem som bjuder in till umgänge på innergården, häng i relaxavdelningen och joggingturer med föreningen.

Fördelen med en nyproducerad lägenhet i Sigtuna

Det byggs en hel del nya lägenheter i hela Mälarregionen och Sigtuna är inget undantag. Dröm dig bort i en nyproducerad lägenhet I Sigtuna där både du som boende och den omgivande miljön står i fokus. Att få flytta in i en lägenhet där ingen tidigare bott är en unik upplevelse, och en stor dröm för många. Med Bonava får du chans att sätta din egen prägel på ditt hem. Välj mellan de inredningsstilar våra inredningsexperter tagit fram och sätt pricken över ditt eget boende. För visst är det du själv som vet exakt hur du vill ha det? Vi på Bonava skapar inte bara hem utan även levande bostadsområden, och vi hoppas att du kommer finna en lägenhet i Sigtuna som passar just dina behov.

Lägenheter i Sigtuna med miljön i fokus

När vi bygger våra lägenheter i Sigtuna bygger vi dem alltid med miljön i fokus. Men det ska även vara sunt för dig att leva där, länge. En sund inomhusmiljö är avgörande för en hållbar bostad. Allt ifrån utformningen av ventilation och system för termisk komfort, till val och placering av fönster, samt alla materialval är viktiga för inomhusmiljön. Att arbeta med vedertagna hållbarhetscertifieringar är del av Bonavas strategi för att ständigt förbättras och för att säkerställa att våra områden och hem svarar upp mot framtidens krav. Vi tycker att det ska vara enkelt att leva ett hållbart liv i din nya lägenhet i Sigtuna. Att Svanenmärka vårt bostadsområde Sigrids kulle var därför ett självklart val.

Bo i historiska Sigtuna

När du köper en lägenhet i Sigtuna blir du en del av en historisk stad. Sigtuna kan stoltsera med att vara Sveriges äldsta stad och grundades redan runt år 980. I Sigtuna kan du se några av landets äldsta byggnader, spännande fornminnen och storslagna slott. Men Sigtuna andas också mycket framtid. Det sker mycket i hela Mälarregionen och Sigtuna är en av centralorterna i nysatsningen på detta vackra område. Du har dessutom smidiga kommunikationer, till Sigtuna tar du dig med tåg, buss, bil, flyg och båt. Med bilen når du Arlanda på en kvart och Stockholm city på en dryg halvtimme. Pendeltåget från Märsta station tar dig till Stockholm på 36 minuter och till Uppsala på 45 minuter. Genom att köpa en nyproducerad lägenhet i Sigtuna och bidrar du till områdets fortsatta utveckling.

Köp lägenhet i Sigtuna med naturen runt knuten

I Sigtuna har du nära till natur och vatten. Mälaren erbjuder vackra vyer, badplatser och fiskevatten för den intresserade och på vintern kan du åka skidor och skridskor på sjön. Runt Sigtuna ligger 10 naturreservat med drömsk natur som bäddar för undersköna naturupplevelser i närmiljön. I skogarna runt staden kan den motionsintresserade hitta en mängd olika löpspår. Är du golfare är du nästan i himmelriket. Sigtuna kallas för Sveriges golftätaste stad, och från våra lägenheter i Sigtuna i Gretas glänta har du bara sex minuter till golfbanan. Orienteringsklubb, tennisbanor, sporthallar och fyra eljusspår gör det möjligt att hålla sig i trim året om.

Övrig nyproduktion i Sigtuna 

Om du inte är helt säker på vad du vill ha kan du hitta alla olika typer av bostäder i Sigtuna på Nyproduktion Sigtuna. I Steninge slottsby bygger vi också radhus, så här kan du kika på våra radhus i Sigtuna.