Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Lägenheter i Sigtuna

Hitta din lägenhet i Sigtuna

Är du ute efter en lägenhet i Sigtuna? Välkommen till Bonava och våra charmiga lägenheter och bostadsområden i Sigtuna. Köp en nyproducerad lägenhet i Sveriges äldsta stad och bidra till områdets fortsatta utveckling.

Det byggs en hel del nya bostäder i hela Mälarregionen och Sigtuna är inget undantag. Dröm dig bort i en nyproducerad lägenhet där både du som boende och den omgivande miljön står i fokus. Att få flytta in i en lägenhet där ingen tidigare bott är en unik upplevelse, och en stor dröm för många. Med Bonava får du chans att sätta din egen prägel på ditt hem. Välj mellan de inredningsstilar våra inredningsexperter tagit fram och sätt pricken över ditt eget boende. För visst är det du själv som vet exakt hur du vill ha det? Vi på Bonava skapar inte bara hem utan även levande bostadsområden, och vi hoppas att du kommer finna ett hem som passar just dina behov.

Bo i historiska Sigtuna

I Sigtuna har du nära till natur och vatten. Mälaren erbjuder vackra vyer, badplatser och fiskevatten för den intresserade och på vintern kan du åka skidor och skridskor på sjön. Runt Sigtuna ligger 10 naturreservat med drömsk natur som bäddar för undersköna naturupplevelser i närmiljön. I skogarna runt staden kan den motionsintresserade hitta en mängd olika löpspår.

I Sigtuna kan du se några av landets äldsta byggnader, spännande fornminnen och storslagna slott. Men Sigtuna andas även mycket framtid. Det sker mycket i hela Mälarregionen och Sigtuna är en av centralorterna i nysatsningen på detta vackra område. Nedan kan du se vårt utbud av lägenheter i Sigtuna. 

Hitta lägenheter i Sigtuna

Områden med lägenheter i Sigtuna

Hitta lägenheter