Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostadsrätt i Sigtuna

Bostadsrätt i Sigtuna

Letar du efter en bostadsrätt i Sigtuna, Sveriges äldsta stad? Låt oss få visa dig vad vi har att erbjuda – kanske är din drömbostad endast några sekunder bort? Bonava har skapat hem och levande bostadsområden sedan 1930-talet, alla med en filosofi om att du som boende ska kunna leva och utvecklas i en bostad som håller för framtiden.

Det är många som drömmer om att flytta in i en nyproduktion och med det få förvandla ett hus till ett hem. Det är du som sätter de sista bitarna på plats genom val av inredning. Våra fantastiska inredningsexperter har tagit fram två olika inredningsstilar att välja mellan och klä ditt hem så som du vill ha det. Med en bostadsrätt är det du och dina grannar som förvaltar huset ni bor i samt de gemensamma ytorna. Innan överlämning sker alltid en slutbesiktning som bekostas av oss på Bonava som säkerställer hög kvalitet.

Att leva i kulturstaden Sigtuna

Sigtuna är just nu i en spännande fas med många nyetablerade företag och nya arbetstillfällen. Mycket tack vare goda kommunikationerna och närheten till Sveriges största flygplats Arlanda. Sigtuna är även känt för sin rika kulturhistoria och de många aktiva föreningar som finns här. Staden är perfekt för dig som vill ha en aktiv fritid med möjlighet till många olika aktiviteter.

Hållbarhet har sedan länge varit ett nyckelord för oss på Bonava och våra bostadsrätter i Sigtuna är skapade med kvalitetsmaterial med miljö och hållbarhet i fokus genom hela produktionen. Vi erbjuder grunden till ditt framtida hem som du som första ägare av bostadsrätten får sätta din alldeles egen prägel på.

Hitta bostadsrätt i Sigtuna

Områden med bostadsrätter i Sigtuna

Hitta bostadsrätt