Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt i Sigtuna

Bostadsrätt i Sigtuna

Letar du efter en bostadsrätt i Sigtuna, Sveriges äldsta stad? Låt oss få visa dig vad vi har att erbjuda – kanske är din drömbostad endast några sekunder bort? Bonava har skapat hem och levande bostadsområden sedan 1930-talet, alltid med en filosofi om att du som boende ska kunna leva och utvecklas i en bostad som håller för framtiden. Våra nya hem i anrika Sigtuna ger en fin balans mellan gammalt och nytt.

Områden med bostadsrätter i Sigtuna

Att leva i kulturstaden Sigtuna

Sigtuna är just nu i en spännande fas med många nyetablerade företag och nya arbetstillfällen. Mycket tack vare de goda kommunikationerna och närheten till Sveriges största flygplats Arlanda. Sigtuna är även känt för sin rika kulturhistoria och de många aktiva föreningar som finns här. Staden är perfekt för dig som vill ha en aktiv fritid med möjlighet till många olika aktiviteter.

Bostadsrätter med hållbarhet i fokus

Hållbarhet har sedan länge varit ett nyckelord för oss på Bonava och våra bostadsrätter i Sigtuna är Svanenmärkta och skapade med kvalitetsmaterial med miljö och hållbarhet i fokus genom hela produktionen. Vi erbjuder grunden till ditt framtida hem som du som första ägare av bostadsrätten får sätta din alldeles egen prägel på.

Vad innebär det att bo i en bostadsrätt i Sigtuna?

Om du köper och flyttar in i en bostadsrätt i Sigtuna innebär det att du blir en del av grannskapets bostadsrättsförening. Det är helt enkelt du och dina grannar som förvaltar huset ni bor i samt de gemensamma ytorna. Innan överlämning sker alltid en slutbesiktning som bekostas av oss på Bonava som säkerställer hög kvalitet. Vi finns med under hela resan på vägen mot ditt nya hem – att du kan känna dig trygg i ditt köp är viktigt för oss, och våra bostadsrätter i Sigtuna och på alla andra platser säljs alltid till ett fast pris.

Du och dina grannar i bostadsrättsföreningen är de första som bor i föreningen, så ni har möjligheten att forma grannskapet ihop. Det är ni som är med och formar ert gemensamma grannskap och hur ni vill att allt ska fungera där. När vi bygger bostadsrätter är vi med och stöttar föreningen under ungefär ett års tid. Det gör vi för att ni ska få det stöd som ni behöver under den allra första tiden med allt det nya som det innebär att starta upp en ny bostadsrättsförening. För oss är det viktigt att ni får den hjälp ni behöver.

Var med och skapa din bostadsrätt i Sigtuna

Det är många som drömmer om att flytta in i en nyproduktion och med det få förvandla ett hus till ett hem. Det är du själv som sätter de sista bitarna på plats genom dina val av inredning. Våra fantastiska inredningsexperter har tagit fram två olika inredningsstilar att välja mellan och klä ditt hem så som du vill ha det. Genom våra inredningsstilar har vi gjort förjobbet, och du kan själv välja bland alternativ som vi har testat noga. Vi väljer alltid med hållbarhet och tidlöshet i fokus. Men det är mycket mer än bara hur kaklet ser ut och vilka handtag som sitter på skåpsluckorna som påverkar om en plats känns som ett hem eller inte. Vi tror på att man känner sig hemma på riktigt när det inte bara är själva lägenheten eller huset som känns som ett hem, utan när det finns gemensamma utrymmen och platser där man kan trivas i grannskapet. Vi bygger alltid gemensamma utrymmen till våra grannskap, som till exempel lekplatser, innegårdar, takterrasser, hobbyrum eller relaxavdelningar. Det gör att hemmet kan nå hela vägen ut i grannskapet, och det blir enklare att dela gemenskapen med grannarna som du har bostadsrättsföreningen tillsammans med.

Bostadsrätter i Sigtuna med bra läge

Sigtuna kommun tillhör Stockholms län, och här kan du hitta hem med pendelavstånd till både Stockholm och Uppsala. När du bor i en bostadsrätt i Sigtuna bor du i en anrik och naturnära kommun med två stora städer på bekvämt avstånd. Det bekväma avståndet till Arlanda gör starten och avslutningen på utlandssemestern lite smidigare, och pendeltågen gör att du kan ta dig till och från ett jobb i stan utan att vara beroende av bil.

Hitta din bostadsrätt i Sigtuna Stadsängar

Vi skapar nya bostadsrätter i Sigtuna, grannskapet Sigrids kulle blir en del av ett område med små kvarter, restauranger, butiker och skola. Här präglas bebyggelsen av den gemytliga känslan som återfinns i hela Sigtuna, men byggnader i varierande sort och höjd och med material- och färgval. Här kan du hitta en ny bostadsrätt i Sigtuna med charmig koppling till historien. Vill du läsa mer om våra hem i Sigtuna kan du klicka dig in på Nyproduktion Sigtuna. Vill du botanisera bland fler av våra bostadsrätter kan bostadsrätt i Stockholm eller bostadsrätt i Uppsala vara värda var sitt besök.