Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stort familjevänligt hus i aktivt grannskap

I Lavendeln kommer hela familjen att trivas med många kvadrat att vistas i inomhus, en stor trädgård och närhet till vardagens alla bekvämligheter. Här bor du nära både stadspuls och naturreservat.

I grannskapet ligger aktiviteterna inte långt bort med utegym, gräsplaner och lekplats. Det finns något för både stora och små. Likaså ligger både skolor och förskolor på gångavstånd, likt Nackareservatet som du har alldeles runt hörnet.

Entré

Den avlånga entrén är det första du möts av när du kommer in i ditt hus. Här kan du förvara både ytterkläder och städredskap med det välplacerade städskåpet och klädhängaren.

WC/dusch

Intill entrén ligger nedervåningens badrum. Här har du det perfekta rummet när du kommer hem efter en hektisk dag med WC och dusch.

Tvättstuga

Vägg i vägg med nedervåningens badrum ligger tvättstugan. Här har du både gott om utrymme samt tvättmaskin och torktumlare. Detta rum når du antingen via hallen eller grovingången från utsidan.

Vardagsrum

Under trappan till övervåningen finns ett extra förvaringsutrymme. Trappan går du förbi på väg till det rymliga vardagsrummet. På dessa kvadrat kan du ha en mysig soffgrupp och annat som gör att ditt vardagsrum känns mysigt och hemtrevligt.

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här finns ett avlångt kök med energisnåla vitvaror och mycket arbetsyta. Matplatsen ligger längst in, intill entrén, och erbjuder mycket utrymme för ett köksbord.

Allrum

När du kommer upp till övervåningen möts du av ett praktiskt allrum. Du kan låta det vara som det är eller dela upp rummet och skapa ett fjärde sovrum. Kanske är du i behov av just ett till sovrum eller ett hemmakontor?

Sovrum 1

Sovrum 1 är det största i huset. Här får du skjutdörrsgarderober längs ena väggen och ett dubbelfönster mot husets baksida på andra väggen. Resten av rummet har tillräckligt med plats för dina favoritmöbler.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger på andra sidan övervåningen. Dessa öppna kvadrat kan du förvandla till ett mysigt krypin med både säng och nattduksbord.

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Inred med säng och skrivbord eller annat som faller dig i smaken för en god natts sömn.

WC/bad

Badrummet på övervåningen ligger praktiskt bland alla sovrum. Det är här många börjar och avslutar dagen och med ett härligt badkar kan du varva ned precis när det passar dig

Klädkammare

Klädkammaren ligger intill badrummet och har mycket utrymme för dig att sortera alla dina favoritplagg i.

Utemiljö

Husets fasad är ljusgrå och uteförrådet går i samma gråa färg. I förrådet kan du förvara både sommarens och vinterns alla maskiner. Bilen parkerar du i carporten intill huset. Till baksidan kommer du antingen via husets långsida eller via vardagsrummet och här har du både altan och trädgård. Och framsidan är mysig även den med en trädgårdsyta.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.