Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Lavendeln
Slutsålt

Lavendeln i Ältadalen

Familjevänligt grannskap i populära Ältadalen

Ägandeform:
Äganderätt
Storlek:
121 - 158 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänligt grannskap i populära Ältadalen

I grannskapet Lavendeln bor du idylliskt med naturen som granne. Här uppför vi 44 stycken Svanenmärkta hus både fristående och som parhus, samtliga äganderätter. Du har nackareservatet runt hörnet och samtidigt är citypulsen inte långt bort.

I Lavendeln bor du i charmiga hus med både trädgård och altan. Öppna ytor och välplanerad kvadrat fungerar både för den större och mindre familjen. Den stora aktivitetsparken runt hörnet är områdets samlingspunkt för hela grannskapet. Här finns idag lekplats, utegym och gräsplaner även en teater med scen planeras här. Dessutom är det gångavstånd både till förskolor och skolor samt till kommunikationer. Lavendeln är det sjunde grannskapet i Ältadalen så området är redan etablerat med inflyttade grannar.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.