Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Ältadalen
Plats

Ältadalen

Nyproducerade hem i Ältadalen

Beskrivning

Nyproducerade hem i Ältadalen

Älta är ett område med visioner om långsiktig hållbarhet! Här växer en nybyggd pärla fram, nära naturen med gott om cykelvägar och bra kommunikationer för dig som enkelt vill kunna ta dig in till stan.

Det som gör Älta så attraktivt är dess läge. Området passar perfekt för dig som uppskattar och prioriterar naturen men ända vill ha staden inom räckhåll. Här får du den ultimata kombinationen. Ältasjön, Hellasgården och Tyresö med sin kustlinje finns i närheten. I området finns konditoriet BakeToYou om du är sugen på att köpa en fin tårta eller fika. Gillar du golf finns Tyresö golfklubb på kort cykelavstånd, här hittar du även restaurang Spis & Vin. Shoppa kan du göra i Tyresö centrum eller Sickla köpkvarter. Och in till Stockholm tar du dig smidigt med bil eller buss.

Ännu mer Älta 2025

Mycket spännande är på gång i Älta. Området är del av en kommunal satsning som går under namnet "Ännu mera Älta 2025". En rad medborgardialoger har utförts där man djupdykt i ämnen som mötesplatser, idrott och fritid samt service och handel. Syftet med projektet är att utveckla området runt Älta centrum till en långsiktig hållbar stadsdel.

Bilder

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Ältadalen