Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

58, 4 Rum, 92 m²

Friluftsälskarens nya naturnära hem med gavelläge

I småstadkvarteren i Sten är naturen konstant närvarande genom närheten till skog och grönområden. Hemmavid väntar tre sovrum, två badrum och ett socialt entréplan på att du ska få sätta din prägel.

Ditt nya radhus har ett soligt gavelläge och en gräsmatta som rymmer både trädgårdsmästarens rabatter och barnens små äventyr. När du kliver in möts du av nedervåningens luftiga planlösning skapad för matlagning och umgänge. En trappa upp ligger smart planerade rum med plats till hela familjen och med gott om utrymme till förvaringen.

Entré och hall

Efter den kyliga pulkaåkningen kan det vara skönt att komma hem till hallens lättskötta och uppvärmda klinkergolv. Dunjackorna, mössorna och halsdukarna kan du gömma smidigt bakom de ytsparande skjutdörrarna och om nöden kallar finns nedervåningens badrum härintill.

Kök och vardagsrum

Medan övervåningen passar bra för avkopplingen är entréplanet hemmets sociala mittpunkt. I köket kan du parkera matbordet intill fönstret som även kan kompletteras av ett större middagsbord i vardagsrummet. Kökets vitvaror är energisnåla och bänkarna rymmer både hackningen och bakningen.

Uteplats

Sommarens bästa plats hittar du mot baksidan med soligt sydvästläge och stilrent trädäck. Intill finns ditt egna uteförråd med bra plats till skidor, cykel och trädgårdsredskap. Den odlingsvänliga gräsmattan sträcker sig från baksidan runt knuten och hela vägen till framsidan.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger på övervåningen och har skön utsikt mot baksidans omgivningar. Den som tar detta rummet i beslag kan inreda med dubbelsängen och sängborden medan kläderna passar bäst i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens främre halva väntar de andra två sovrummen på att familjens mindre medlemmar ska möblera med mjukisdjur, sagoslott och kojbyggen. Varje rum mäter nio kvadratmeter med plats för en säng, ett skrivbord och en mindre byrå.

Badrum 1 och 2

Intill hallen ligger det ena badrummet med praktisk hörndusch medan badrummet på övervåningen har mysigt badkar. De två badrummen har även uppvärmda golv med klinkers och helkaklade väggar som underlättar skötseln.

Tvättstuga

Här i ditt nya radhus har du konstant tillgång till lediga tvättider och dessutom kan du tvätta och torka kläderna med miljösnälla maskiner. I tvättstugan finns också en praktisk arbetsyta, hemmets värmepump och elcentralen.

Hemfakta

Bostad
58
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum