Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

58, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Friluftsälskarens nya naturnära hem med gavelläge

I småstadkvarteren i Sten är naturen konstant närvarande genom närheten till skog och grönområden. Hemmavid väntar tre sovrum, två badrum och ett socialt entréplan på att du ska få sätta din prägel.

Ditt nya radhus har ett soligt gavelläge och en gräsmatta som rymmer både trädgårdsmästarens rabatter och barnens små äventyr. När du kliver in möts du av nedervåningens luftiga planlösning skapad för matlagning och umgänge. En trappa upp ligger smart planerade rum med plats till hela familjen och med gott om utrymme till förvaringen.

Entré och hall

Efter den kyliga pulkaåkningen kan det vara skönt att komma hem till hallens lättskötta och uppvärmda klinkergolv. Dunjackorna, mössorna och halsdukarna kan du gömma smidigt bakom de ytsparande skjutdörrarna och om nöden kallar finns nedervåningens badrum härintill.

Kök och vardagsrum

Medan övervåningen passar bra för avkopplingen är entréplanet hemmets sociala mittpunkt. I köket kan du parkera matbordet intill fönstret som även kan kompletteras av ett större middagsbord i vardagsrummet. Kökets vitvaror är energisnåla och bänkarna rymmer både hackningen och bakningen.

Uteplats

Sommarens bästa plats hittar du mot baksidan med soligt sydvästläge och stilrent trädäck. Intill finns ditt egna uteförråd med bra plats till skidor, cykel och trädgårdsredskap. Den odlingsvänliga gräsmattan sträcker sig från baksidan runt knuten och hela vägen till framsidan.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger på övervåningen och har skön utsikt mot baksidans omgivningar. Den som tar detta rummet i beslag kan inreda med dubbelsängen och sängborden medan kläderna passar bäst i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens främre halva väntar de andra två sovrummen på att familjens mindre medlemmar ska möblera med mjukisdjur, sagoslott och kojbyggen. Varje rum mäter nio kvadratmeter med plats för en säng, ett skrivbord och en mindre byrå.

Badrum 1 och 2

Intill hallen ligger det ena badrummet med praktisk hörndusch medan badrummet på övervåningen har mysigt badkar. De två badrummen har även uppvärmda golv med klinkers och helkaklade väggar som underlättar skötseln.

Tvättstuga

Här i ditt nya radhus har du konstant tillgång till lediga tvättider och dessutom kan du tvätta och torka kläderna med miljösnälla maskiner. I tvättstugan finns också en praktisk arbetsyta, hemmets värmepump och elcentralen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum