Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Haninge
Plats

Lägenhet Haninge

Att bo i lägenhet i Haninge

Drömmer du om ett nytt hem strax söder om Stockholms city? Då kan en nyproducerad lägenhet i Haninge vara något för dig. Här skapar vi hem och levande grannskap i en av Stockholms största kommuner. Med ett hem här bor du nära ett stort utbud av service och med härliga naturupplevelser runt knuten, samtidigt som storstaden finns 20 minuter bort. Vi bygger hållbara hem och energieffektiva bostäder i Haninge där människor kan växa och där nya minnen kan ta form. Hitta din nybyggda lägenhet i Haninge idag.

Nyproduktion i Haninge

Områden med lägenheter i Haninge

Tryggt och hållbart med Bonava

Att köpa ett nytt hem är ett stort beslut i livet. För oss på Bonava är det viktigt att du kan känna dig trygg genom hela processen – både med hemmet du köper och med hur köpet går till. För att du ska känna dig trygg hela vägen i ditt köp har vi olika typer av skydd för att du ska göra ett tryggt köp

Vi bygger våra hem med hållbarhet i fokus, hela vägen från planering till färdig produkt. Hållbarhetsaspekten påverkar allt från val av råvaror och byggprocesser till vitvaror och ventilation som gör att du kan leva så energiklokt som möjligt i ditt nya hem. Och sedan 2012 är våra hem Svanenmärkta.

Nybyggd lägenhet i Haninge nära naturen

När du bor i en lägenhet i Haninge är det enkelt att låta naturen ta plats i vardagen. Här finns en rik variation på naturmiljöer för träning, äventyr och lugn återhämtning. Stockholms södra skärgård med flera hundratals öar lockar året om med vackra miljöer. Naturreservat som Gålö och Tyresta nationalpark ger vandringsleder och omväxlande natur. Här finns mycket att se och upptäcka oavsett ålder och friluftserfarenhet. Urskogen i nationalparken är en fängslande och häftig miljö som ger en härlig kontrast till skärgården. Är skärgården inte din grej finns även flera insjöar inom räckhåll när du bor i Haninge.

Utöver all natur finns såklart mycket annat att se och göra i Haninge. Här väntar ett rikt kulturliv med många föreningar, bibliotek, sportanläggningar, frisbeegolfbana och mycket annat.

Flera fördelar med nyproduktion

När du köper en nyproducerad lägenhet har du möjlighet att vara med tidigt i processen då ditt nya hem växer fram. Du kan själv sätta din prägel på hemmet genom de inredningsval som du gör innan det är dags att flytta in. Det är en speciell känsla att äntligen få komma in i den nya lägenheten som ska bli ditt nya hem, och för första gången se helheten med materialval och färgtoner som du själv har valt ut. Våra inredningskoordinatorer har tagit fram inredningens grundstilar, och ur stilarna kan du välja och vraka efter eget tycke och smak. Med våra grundstilar kan du känna dig trygg med att materialen är framtagna med hållbarhet och kvalitet i fokus. 

Våra nyproducerade lägenheter i Haninge och på alla andra platser är alltid välplanerade och utformade för ett modernt liv. Hållbara lösningar, smart planerad förvaring och en egen utemiljö ser vi som självklarheter när vi skapar våra nya hem.

En ytterligare anledning att välja nyproduktion är att slippa det stressande momentet och osäkerheten som en budgivning innebär. När du köper en nyproducerad lägenhet från oss på Bonava gör du alltid det till ett fast pris. Du slipper bli besviken över priser som skenar iväg, utan vet direkt när du börjar kolla vad det faktiska slutpriset är.

Våra grannskap i Haninge

Vi har tidigare skapat fristående hus i Haninge, både i Västerhaninge och i Vega. Kommunen växer och frodas. Det första grannskapet med lägenheter är Newton i Vega. Grannskapsnamnet Newton är inspirerat av vetenskapsmannen med samma namn vilket kommer märkas på den spännande innergården. Här kan du hitta din nya lägenhet med direkt närhet till natur och service. Naturreservat, sjöar, butiker och restauranger finns allt inom räckhåll. Även om det mesta finns på hemmaplan när du har en lägenhet i Haninge så är närheten till Stockholms city alltid en fördel. Med pendeln från den nya pendeltågstationen tar resan till storstaden bara 20 minuter.  

Håll dig uppdaterad om våra grannskap med lägenheter i Haninge genom att anmäla ditt intresse på grannskapet Newtons sida. Kika runt bland våra andra lägenheter i Stockholm om du vill vara säker på att hitta det grannskap som passar just dig bäst. Under Nyproduktion Stockholm hittar du alla våra hem och grannskap i Stockholmsområdet.