Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av den soliga uteplatsen och gräsmattan

Här finns soliga möjligheter för grillfesten på uteplatsens trädäck. När det är för kallt att umgås utomhus finns det även gott om rum för sällskapen inne i det öppna och ljusa vardagsrummet.

I detta klimatsmarta radhus finns hållbara lösningar och energisnåla vitvaror stilrent blandat med lättmöblerade rum och yteffektiva förvaringsmöjligheter. Övervåningen är platsen för den sköna avkopplingen i något av de tre sovrummen, medan nedervåningen passar bra till exempelvis födelsedagsmiddagarna.

Entré och hall

När vinterns kyla är påtaglig utanför ytterdörren kan det vara skönt att värma fötterna på hallens uppvärmda klinkergolv. Här i hallen möts du av en yteffektiv skjutdörrsgarderob direkt till höger och nedervåningens badrumsdörr rakt fram.

Kök och vardagsrum

Nedervåningens sociala mittpunkt är det ljusa köket med bra plats för tillagningen av veckans alla måltider. På den vackra ekparketten kan du ställa matbordet med fyra till sex sittplatser, och inne i vardagsrummet kan du komplettera med ett middagsbord för findukningen. Hemmets största rum rymmer även en skön soffa och fåtölj.

Uteplats

Uteplatsens trädäck rymmer bordet, stolarna och de lummiga växterna som även kan kompletteras av större plantor ute på den egna gräsmattan. Intill ligger också uteförrådet med bra plats till förvaringen av redskap, krukor och frusna utemöbler.

Sovrum 1

Strax till vänster ovanför trappan ligger det större sovrummet med 14 kvadratmeter att fylla med dubbelsäng, sängbord och stillsam belysning. Här inne kan du spendera många sovmorgnar medan kläderna göms bakom de praktiska skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Rakt över övervåningen väntar de två mindre sovrummen lika passande till barnens rum som till gästernas övernattningsrum. I varje rum finns en platsbyggd garderob och fönster som vetter mot den nordostliga framsidan.

Badrum 1 och 2

I övervåningens badrum med badkar kan barnen leka hela havet stormar utan några som helst bekymmer eftersom att väggarna är helkaklade. En trappa ner och intill hallen finns det andra badrummet med hörndusch. I båda rummen finns uppvärmt klinkergolv och kommoder.

Tvättstuga

När det nalkas tvättid finns den nya tvättstugan strax nedanför trappan. Här inne väntar den energisnåla tvättmaskinen och torktumlaren på att få rengöra och torka familjens smutstvätt. På den praktiska arbetsbänken kan du förvara tvättmedlet eller smidigt vika tröjorna.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum