Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

56, 4 Rum, 92 m²

Njut av den soliga uteplatsen och gräsmattan

Här finns soliga möjligheter för grillfesten på uteplatsens trädäck. När det är för kallt att umgås utomhus finns det även gott om rum för sällskapen inne i det öppna och ljusa vardagsrummet.

I detta klimatsmarta radhus finns hållbara lösningar och energisnåla vitvaror stilrent blandat med lättmöblerade rum och yteffektiva förvaringsmöjligheter. Övervåningen är platsen för den sköna avkopplingen i något av de tre sovrummen, medan nedervåningen passar bra till exempelvis födelsedagsmiddagarna.

Entré och hall

När vinterns kyla är påtaglig utanför ytterdörren kan det vara skönt att värma fötterna på hallens uppvärmda klinkergolv. Här i hallen möts du av en yteffektiv skjutdörrsgarderob direkt till höger och nedervåningens badrumsdörr rakt fram.

Kök och vardagsrum

Nedervåningens sociala mittpunkt är det ljusa köket med bra plats för tillagningen av veckans alla måltider. På den vackra ekparketten kan du ställa matbordet med fyra till sex sittplatser, och inne i vardagsrummet kan du komplettera med ett middagsbord för findukningen. Hemmets största rum rymmer även en skön soffa och fåtölj.

Uteplats

Uteplatsens trädäck rymmer bordet, stolarna och de lummiga växterna som även kan kompletteras av större plantor ute på den egna gräsmattan. Intill ligger också uteförrådet med bra plats till förvaringen av redskap, krukor och frusna utemöbler.

Sovrum 1

Strax till vänster ovanför trappan ligger det större sovrummet med 14 kvadratmeter att fylla med dubbelsäng, sängbord och stillsam belysning. Här inne kan du spendera många sovmorgnar medan kläderna göms bakom de praktiska skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Rakt över övervåningen väntar de två mindre sovrummen lika passande till barnens rum som till gästernas övernattningsrum. I varje rum finns en platsbyggd garderob och fönster som vetter mot den nordostliga framsidan.

Badrum 1 och 2

I övervåningens badrum med badkar kan barnen leka hela havet stormar utan några som helst bekymmer eftersom att väggarna är helkaklade. En trappa ner och intill hallen finns det andra badrummet med hörndusch. I båda rummen finns uppvärmt klinkergolv och kommoder.

Tvättstuga

När det nalkas tvättid finns den nya tvättstugan strax nedanför trappan. Här inne väntar den energisnåla tvättmaskinen och torktumlaren på att få rengöra och torka familjens smutstvätt. På den praktiska arbetsbänken kan du förvara tvättmedlet eller smidigt vika tröjorna.

Hemfakta

Bostad
56
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum