Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

52, 4 Rum, 92 m²

Sydvästlig uteplats och egen gräsmatta

Medan värmen stiger i vårt avlånga land blir uteplatsen hemmets allra skönaste oas. Innanför ligger det öppna vardagsrummet som passar utmärkt för fredagsfilmen eller spelkvällen.

I ditt nya hem finns det möjlighet att enkelt sätta din egen prägel med möbler, tyger och annat smått och gott. Du kommer även få chansen att välja något av våra stilkoncept i köket. Entréplanet är den bästa platsen för sällskapen och barnleken. En trappa upp väntar de tre sovrummen som passar bra för den sköna avkopplingen och rekreationen.

Entré och hall

Med ett uppvärmt hallgolv med stilrent klinkers blir det extra kul att välkomna hem de nära och kära. Direkt till vänster når du köket, rakt fram ligger dörren till nedervåningens badrum och på din högra sida ligger bra förvaringsmöjligheter gömda bakom hallens skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Väl inne i köket möts du av ljusa ytor och vacker ekparkett på golvet. Här kan du koka soppan på den energieffektiva spisen och grädda surdegsbrödet i den energisnåla ugnen. Det finns rymliga skåp, breda tillagningsytor och även kyl och frys med fullhöjdsvolym. Mot entréplanets baksida väntar vardagsrummet på att du ska inreda med favoritsoffan och andra möbler.

Uteplats

Uteplatsens trädäck rymmer ett bord, stolar och mysiga ljuskällor. Vidare ut på gräsmattan finns det goda potential från de gröna fingrarna, och i det fristående uteförrådet ryms verktygen, krukorna och annat smått och gott.

Sovrum 1

Familjemedlemmen som tar det största rummet som sitt kan möblera med dubbelsängen, sängborden och en gosig matta. Den personen kan även förvara sina tröjor, strumpor och byxor i rummets rymliga skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg och mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen med bra garderober och ljus ekparkett. Dessa rum passar bra till kojbyggen, tonårsplanscher och läxstudier. För nyfikna ögon går det att titta ut på äventyren på framsidan.

Badrum 1 och 2

På övervåningen ligger badrummet med konstant bra badväder, och en trappa ner finns badrummet med praktisk dusch. I dessa två rum är golven täckta med klinkers och väggarna inredda med ljust kakel.

Tvättstuga

Strax nedanför hemmets trappa ligger den praktiska tvättstugan med miljösnäll tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en bra yta för strumpletningen och tröjvikningen, och intill ligger även en praktisk och rostfri ho.

Hemfakta

Bostad
52
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum