Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

52, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Sydvästlig uteplats och egen gräsmatta

Medan värmen stiger i vårt avlånga land blir uteplatsen hemmets allra skönaste oas. Innanför ligger det öppna vardagsrummet som passar utmärkt för fredagsfilmen eller spelkvällen.

I ditt nya hem finns det möjlighet att enkelt sätta din egen prägel med möbler, tyger och annat smått och gott. Du kommer även få chansen att välja något av våra stilkoncept i köket. Entréplanet är den bästa platsen för sällskapen och barnleken. En trappa upp väntar de tre sovrummen som passar bra för den sköna avkopplingen och rekreationen.

Entré och hall

Med ett uppvärmt hallgolv med stilrent klinkers blir det extra kul att välkomna hem de nära och kära. Direkt till vänster når du köket, rakt fram ligger dörren till nedervåningens badrum och på din högra sida ligger bra förvaringsmöjligheter gömda bakom hallens skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Väl inne i köket möts du av ljusa ytor och vacker ekparkett på golvet. Här kan du koka soppan på den energieffektiva spisen och grädda surdegsbrödet i den energisnåla ugnen. Det finns rymliga skåp, breda tillagningsytor och även kyl och frys med fullhöjdsvolym. Mot entréplanets baksida väntar vardagsrummet på att du ska inreda med favoritsoffan och andra möbler.

Uteplats

Uteplatsens trädäck rymmer ett bord, stolar och mysiga ljuskällor. Vidare ut på gräsmattan finns det goda potential från de gröna fingrarna, och i det fristående uteförrådet ryms verktygen, krukorna och annat smått och gott.

Sovrum 1

Familjemedlemmen som tar det största rummet som sitt kan möblera med dubbelsängen, sängborden och en gosig matta. Den personen kan även förvara sina tröjor, strumpor och byxor i rummets rymliga skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg och mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen med bra garderober och ljus ekparkett. Dessa rum passar bra till kojbyggen, tonårsplanscher och läxstudier. För nyfikna ögon går det att titta ut på äventyren på framsidan.

Badrum 1 och 2

På övervåningen ligger badrummet med konstant bra badväder, och en trappa ner finns badrummet med praktisk dusch. I dessa två rum är golven täckta med klinkers och väggarna inredda med ljust kakel.

Tvättstuga

Strax nedanför hemmets trappa ligger den praktiska tvättstugan med miljösnäll tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en bra yta för strumpletningen och tröjvikningen, och intill ligger även en praktisk och rostfri ho.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum