Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo mitt i balansen mellan storstad och natur

Ditt nya radhus med ljust gavelläge är byggt med största fokus på hållbarhet och energisparande. I kvarteren utanför möts du av lummiga gator och grönområden med kort avstånd till lugnet i skogen.

Med en bra laddstolpe kan du enkelt ladda din elbil, eller varför inte ta cykeln in till närliggande Västerhaninge centrum med bra utbud av butiker och service. Innanför din ytterdörr väntar vattenburen golvvärme, platsbyggda garderober och lättmöblerade rum som är enkla att sätta din egen prägel på. Dessutom har ditt nya hem två badrum som underlättar familjens morgonrutiner under veckodagarna.

Entré och hall

I din nya hall finns en platsbyggd skjutdörrsgarderob med bra plats till jackor, skor och cykelhjälmar. Under fötterna ligger ett lättstädat klinkergolv som även värmer vinterfrusna fötter under årets kallare dagar.

Kök och vardagsrum

Entréplanets smarta planlösning binder luftigt ihop köket och vardagsrum till en social enhet perfekt till matlagningen och sällskapen. I köket väntar energieffektiva vitvaror och rymliga bänkar på att du ska tillaga veckans alla måltider. Vardagsrummet 21 kvadratmeter rymmer den bekväma soffan, en fåtölj och mysiga ljuskällor.

Uteplats

Med några steg från vardagsrummet når du baksidans avkopplande uteplats med trädäck. Här kan du enkelt sätta din egen prägel med blommor, ljuskällor och utemöbler. Ute på gräsmattan finns det goda potential för lummiga rabatter och i det fristående förrådet finns bra förvaring.

Sovrum 1

Mot övervåningens baksida ligger det större sovrummet där du kan möblera med den mjuka dubbelsängen och nattduksborden. Tröjorna, jeansen och festblåsan har egna platser bakom rummets ytsparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen vetter mot övervåningens framsida med utsikt mot gatan. Vardera rum mäter nio kvadratmeter som passar lika bra till hemmakontoret som till barnens frizoner. Det finns även en garderob i varje rum med bra förvaring till smått och gott.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum gömmer skön golvvärme under fötterna och har ljust kaklade väggar. Övervåningens badrum har förberedd plats till handdukstorken och avkopplande badkar. Intill entrén hittar du nedervåningens badrum med praktisk hörndusch.

Tvättstuga

Även smutskläderna får ett eget rum att rengöras och torkas i. Här i tvättstugan kan du tvätta och torka med energieffektiva maskiner, medan arbetsbänken underlättar när det ska vikas och sorteras

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum