Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Energieffektivt radhus nära till skog och natur

Ditt nya hem är skapat med fokus på hållbara material, stilren design och inte minst energisnåla vitvaror. Utanför ytterdörren ligger ett lummigt småstadsgrannskap minuter från skogens lugn.

Inne i ditt nya radhus väntar ljus ekparkett, skön golvvärme, smarta förvaringslösningar och välplanerade ytor. Vad sägs om ett sällskapligt vardagsrum med plats för fredagsmyset eller sommarfesten som även sträcker sig ut på baksidans uteplats. Uppför trappan väntar hemmets tre lättmöblerade sovrum med varsina garderober.

Entré och hall

Från framsidan som vetter mot nordväst kliver du in till hallen som har ett lättskött och uppvärmt klinkergolv. Undrar du var jackorna och skorna ska förvaras så göms detta utrymme bakom ytsparande skjutdörrar direkt till höger.

Kök och vardagsrum

Medan soppan puttrar på spisen och brödet gräddas i ugnen kan du passa på att läsa i favoritboken på baksidans sköna uteplats. Om du behöver storhandla finns det gott om plats till förvaringen av maten i kylen och frysen med fullhöjdsvolym. Nedervåningens öppna planlösning binder luftigt ihop köket med vardagsrummet som vetter mot baksidan i sydost.

Uteplats

När det nalkas varmare tider i vårt avlånga land blir hemmets egna uteplats familjens sommaroas. Hit kan du bjuda dina nära och kära för somriga middagar eller fikastunder, medan gräsmattan ger plats för barnens små äventyr. Intill ligger även hemmets fristående uteförråd med bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 1

Mot övervåningens baksida ligger hemmets största sovrum som ger plats för den bekväma dubbelsängen med tillhörande sängbord. Längs rummets ena vägg finns en platsbyggd skjutdörrsgarderob med rum för två personers klädinnehav.

Sovrum 2 och 3

Tvärs över övervåningen ligger de andra två sovrummen vägg i vägg. Från de två rummen går det att speja ut mot framsidans äventyr och på golvet ryms leksaker, kojor och mjukisdjur intill en säng, skrivbord och hylla.

Badrum 1 och 2

När övervåningens badkar är upptaget finns som tur är också nedervåningens badrum med praktisk duschhörna. Hemmets två badrum har kommod, spegelskåp och kaklade väggar samt uppvärmda golvklinkers.

Tvättstuga

I ditt nya hem finns en egen tvättstuga att tillgå med praktisk arbetsyta och miljösnälla maskiner. Klädernas svårare fläckar kan gnuggas bort i den rostfria hon medan vikningen görs bäst på den intilliggande arbetsytan.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum