Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

32, 4 Rum, 92 m²

Aktivt liv i trädgårdsstaden

Här i ditt nya radhus möts du av ett smart planerat hem med plats för de större sällskapen. Utanför dörren väntar sociala kvarter nära till löpspår och utegym.

I grannskapet i Sten finns ytor perfekta för kaffestunden med grannarna, picknicken med barnen eller den hurtiga skogspromenaden. När du kommer hem möts du av entréplanets uppvärmda golv som även återfinns i övervåningens badrum. I den egna tvättstugan väntar miljösmarta maskiner på att få tvätta och torka familjens smutstvätt.

Entré och hall

Intill entrén på hemmets framsida kan du möblera med ett mindre bord och stolar perfekta för eftermiddagsfikat. Väl inne i hallen möts du av bra förvaringsmöjligheter i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben och under fötterna ligger ett lättstädat golvklinkers.

Kök och vardagsrum

Med kyl och frys i fullhöjdsvolym och rymliga förvaringslösningar bakom luckorna blir köket en trivsam miljö att tillaga familjens alla måltider i. Intill köksfönstret ryms ett matbord med utrymme för fyra till sex sittplatser som även kan kompletteras av ett större middagsbord i vardagsrummet. Här i hemmets största rum faller ljuset in från baksidan i sydost.

Uteplats

Med ett enda kliv från vardagsrummet når du baksidans uteplats med rum för ett middagsbord med tillhörande stolar. Vidare ute på gräsmattan finns det plats för den ekologiska köksodlingen, och intill finns även det fristående uteförrådet med plats till förvaring.

Sovrum 1

Från baksidan kan du titta upp mot det större sovrummets fönster. Väl inne möts du av ett 14 kvadratmeter stort rum med plats för den sköna dubbelsängen, nattduksbord och en mindre byrå. Längs ena väggen göms även bra hyllor och klädstänger bakom ytsparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum ligger mot övervåningens framsida och mäter nio kvadratmeter vardera. I varje rum ryms en säng, skrivbord och hylla. Det finns också en garderob i varje rum med plats för kläder eller annat smått.

Badrum 1 och 2

Eftersom att ditt nya radhus har två badrum slipper familjen sura miner vid vardagens morgonrutiner. Hemmets två badrum är ljust kaklade med uppvärmt golvklinkers och har kommoder och spegelskåp. Övervåningens badrum har badkar medan nedervåningens badrum har duschhörna.

Tvättstuga

I den egna tvättstugan kan du tvätta energieffektivt med den miljövänliga tvättmaskinen och torktumlaren. Det finns en praktisk arbetsbänk och även en rostfri ho bra för fläckbortgnuggningen.

Hemfakta

Bostad
32
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum