Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

32, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Aktivt liv i trädgårdsstaden

Här i ditt nya radhus möts du av ett smart planerat hem med plats för de större sällskapen. Utanför dörren väntar sociala kvarter nära till löpspår och utegym.

I grannskapet i Sten finns ytor perfekta för kaffestunden med grannarna, picknicken med barnen eller den hurtiga skogspromenaden. När du kommer hem möts du av entréplanets uppvärmda golv som även återfinns i övervåningens badrum. I den egna tvättstugan väntar miljösmarta maskiner på att få tvätta och torka familjens smutstvätt.

Entré och hall

Intill entrén på hemmets framsida kan du möblera med ett mindre bord och stolar perfekta för eftermiddagsfikat. Väl inne i hallen möts du av bra förvaringsmöjligheter i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben och under fötterna ligger ett lättstädat golvklinkers.

Kök och vardagsrum

Med kyl och frys i fullhöjdsvolym och rymliga förvaringslösningar bakom luckorna blir köket en trivsam miljö att tillaga familjens alla måltider i. Intill köksfönstret ryms ett matbord med utrymme för fyra till sex sittplatser som även kan kompletteras av ett större middagsbord i vardagsrummet. Här i hemmets största rum faller ljuset in från baksidan i sydost.

Uteplats

Med ett enda kliv från vardagsrummet når du baksidans uteplats med rum för ett middagsbord med tillhörande stolar. Vidare ute på gräsmattan finns det plats för den ekologiska köksodlingen, och intill finns även det fristående uteförrådet med plats till förvaring.

Sovrum 1

Från baksidan kan du titta upp mot det större sovrummets fönster. Väl inne möts du av ett 14 kvadratmeter stort rum med plats för den sköna dubbelsängen, nattduksbord och en mindre byrå. Längs ena väggen göms även bra hyllor och klädstänger bakom ytsparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum ligger mot övervåningens framsida och mäter nio kvadratmeter vardera. I varje rum ryms en säng, skrivbord och hylla. Det finns också en garderob i varje rum med plats för kläder eller annat smått.

Badrum 1 och 2

Eftersom att ditt nya radhus har två badrum slipper familjen sura miner vid vardagens morgonrutiner. Hemmets två badrum är ljust kaklade med uppvärmt golvklinkers och har kommoder och spegelskåp. Övervåningens badrum har badkar medan nedervåningens badrum har duschhörna.

Tvättstuga

I den egna tvättstugan kan du tvätta energieffektivt med den miljövänliga tvättmaskinen och torktumlaren. Det finns en praktisk arbetsbänk och även en rostfri ho bra för fläckbortgnuggningen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum