Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära radhus med ljust gavelläge

Under årets varmare månader finns det egna uteplatsen att slappna av på, samtidigt som kvarterets närhet till skogsområden möjliggör lugna skogspromenader. Väl hemma möts du av ett klimatsmart hem.

Ditt nya hem är välplanerat och ger plats för födelsedagsmiddagarna likväl som för egentiden. Entréplanet är öppet och passar bra för barnlek samt de större sällskapen, medan övervåningens tre sovrum passar bättre till avkopplingen och återhämtningen. Ute på baksidans uteplats kan du duka upp till sommarmiddagar och ljuva fikastunder.

Entré och hall

Här i hallen finns det bra utrymme till förvaringen av ytterkläder och skor bakom yteffektiva skjutdörrar. Under fötterna ligger ett lättstädat golvklinkers och rakt fram finns nedervåningens lättillgängliga badrum.

Kök och vardagsrum

Med kökets smarta förvaringsmöjligheter och energieffektiva vitvaror blir veckans alla matrutiner en trivsam återkomst i schemat. Under fötterna ligger en ljus ekparkett som fortsätter in till hemmets största rum. Inne i vardagsrummet kan du sätta din egen prägel med den stora soffan, sköna fåtöljen och de mysiga ljuskällorna.

Uteplats

När sommaren kryper sig på blir uteplatsen en förlängd arm av nedervåningens vardagsrum. Hit kan du bjuda grannarna på grillfest medan barnen leker ute på baksidans gräsmatta. Intill uteplatsen ligger även ditt egna uteförråd med plats till trädgårdsredskapen och pulkorna.

Sovrum 1

Efter en lång dag på jobbet kan det vara skönt att komma hem till den stora och sköna dubbelsängen inne i det stora sovrummet. Härifrån kan du speja ut mot omgivningarna i sydost medan kläderna förvaras enkelt i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Tvärs över övervåningen hittar du de två andra sovrummen som mäter nio kvadratmeter vardera. Dessa rum kan bli barnens frizoner med mjukisdjur, fantasislott och målarböcker intill en skön säng, rymlig hylla och ett skrivbord.

Badrum 1 och 2

Under nätterna kan det vara skönt att ha ett av hemmets badrum alldeles intill de tre sovrummen. Övervåningens badrum ger möjlighet till sköna badstunder medan badrummet på nedervåningens har en praktisk duschhörna.

Tvättstuga

När familjens tvättkorg svämmar över finns hemmets tvättstuga strax nedanför trappan. Här inne kan du rengöra och torka kläderna med energieffektiva maskiner medan den smidiga arbetsbänken underlättar vikningen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum