Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

04, 5 Rum, 123 m²

Lev i ett välplanerat hem på två våningar

På entréplanet möts du av ett öppet kök och vardagsrum med plats för de stora middagarna och festerna. Stegar du upp för trappan väntar bland annat tre sovrum, ett trivsamt allrum och en klädkammare.

Utanför dörren andas du in den friska luften som kommer från den angränsande skogen och naturen. Du har aldrig långt till avkopplande natur och trivsam svampplockning medan vardagsinköpet smidigast inhandlas i närliggande Västerhaninge centrum.  Ett stenkast bort planeras också en ny lekpark perfekt till familjens mindre medlemmar.

Entré och hall

Här i din nya hall kliver du in på ett uppvärmt och vädertåligt klinkergolv. Direkt in till höger ligger den rymliga klädkammaren med plats för kapporna, skorna och cykelhjälmarna. Rakt fram ligger vardagsrummet och in till vänster finns köket.

Kök och vardagsrum

Mellan kylen och frysen i fullhöjd och köksbänken har du gott om arbetsyta när det nalkas matlagning på schemat. I ditt nya kök göms bra förvaringslösningar och energieffektiva vitvaror. Vid matplatsdelen finns ett stort fönster med gott om ljusinsläpp mot östliga morgonsolen. Köket övergår elegant till ditt nya vardagsrum som har plats för den stora soffan och det generösa matbordet. Härifrån kan du njuta av utsikten mot baksidan och gräsmattan.

Uteplats

Utgången från vardagsrummet leder ut på det trivsamma trädäcket. Med härliga växter, möbler och ljuskällor får du en egen oas att länga hem till. Här kan du duka upp till sommarens alla måltider med ingredienser från det egna trädgårdslandet ute på gräsmattan. När det står gräsklippning på schemat kan du låna trädgårdsutrustning från kvarterets gemensamma trädgårdsförråd.

Sovrum 1

Uppför trappan och mot baksidan ligger hemmets största sovrum med egen skjutdörrsgarderob och härlig ekparkett. Den som tar rummet i beslag kan möblera med den stora dubbelsängen, nattduksborden och en byrå.

Sovrum 2 och 3

I de två mindre sovrummen finns luftig plats för sängen, skrivbordet och bokhyllan. Härifrån har du utsikt mot framsidan från fönsterna och utanför rummen finns en rymlig klädkammare med plats på klädstänger och hyllor.

Badrum 1 och 2

Dagen inleds och avslutas i något av dina stilrent utformade badrum. Hemmets större badrum på övervåningen har ett rogivande badkar, och en trappa ner väntar badrummet med smidig duschhörna. När tvättkorgen börjar svämma över hittar du också de miljösnälla tvätt- och torkmaskinerna i nedervåningens badrum.

Parkering och förråd

Intill baksidan ligger också hemmets egna uteförråd med plats till förvaring av smått som stort. När du ska parkera bilen finns det ledig plats på framsidans uppfart.

Hemfakta

Bostad
04
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum