Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

20, 5 Rum, 123 m²

Naturnära villa i söderläge

Med sitt optimala läge har du en villa som dels har nära till lekparken men också centrum och pendeln in till staden. Med plats för hela familjen kan ni trivas länge.

Söderläge och öppen planlösning, här har du en bostad där familjen bor nära naturen men också kommunikationer och skola. Med gott om yta både framför och bakom huset har du möjlighet till många trevliga stunder med familj och vänner.

Entré och hall

En välkomnande hall möter dig när du kliver igenom ytterdörren för första gången. Här har du golvvärme över hela nedre plan samt praktisk förvaring i hallen.

Kök och vardagsrum

Vidare in kommer du till köket och vardagsrummet, och med sin halvöppna planlösning har du aldrig långt till något. I köket har du toppmodern utrustning från Marbodal och Electrolux som gör matlagningen enklare. Med en matsalsplats som rymmer upp till åtta sittande kan du enkelt bjuda över grannen på middag. Vardagsrummet har fönster som vetter mot baksidan och får därför ett fint ljussinsläpp. Här har du också plats för soffgruppen där hela familjen kan samlas.

Sovrum 1

Det största sovrummet hittar du uppför trappan till höger på övre plan. Här har du väl plats med dubbelsängen och med en hel garderobsvägg får du plats med alla dina kläder. Med anslutning till de mindre sovrummen har du alltid nära till barnens rum.

Sovrum 2

Bredvid det största sovrummet hittar du ett lite mindre som är ett perfekt barnrum. Här får barnet plats med både skrivbord, säng och även plats att leka när lekkamraten är på besök.

Sovrum 3

Det här sovrummet ligger lite mera avskilt jämte de andra sovrummen på övervåningen. Det här rummet kanske passar det äldsta barnet i familjen som vill ha det lite mera privat. Med nära till allrummet och badrum är det fortfarande bra placerat.

Klädkammare

Det finns även en klädkammare i huset som har ett smart förvaringssystem från Elfa där du enkelt kan sortera och organisera dina saker.

Allrum

Allrummet på övervåningen har bra plats för soffgruppen och fredagsmyset. Nära till både sovrummen och badrummet har det ett centralt läge på övervåningen.

Badrum

Badrummet, placerat mellan det största sovrummet och sovrum nummer tre, är fint inrett med helkaklade väggar och klinkers på golvet. Här har du även ett badkar du kan ta ett mysigt bad i efter en lång arbetsvecka.

Gästtoalett

När du kommer ner för trappan igen så finns gästtoaletten direkt till vänster. Här har du en duschhörna, toalettstol samt tvättställ med underskåp med bra plats för förvaring. Här har du även ett spegelskåp med belysning.

Tvättstuga

Tvättmaskin och torktumlare hittar du i din nya tvättstuga som även har en egen separat groventré. Så du når den antigen via utsidan av huset eller via köket. Perfekt när man har tunga matkassar att bära in från bilen.

Utemiljö

Med söderläge och en häck som avskärmar från grannar har du ett optimalt läge på din bostad. Här har du gott om plats för att låta barnen leka ute i sommarvärmen på baksidan av ditt hus medan du kopplar av med eftermiddagskaffet. På framsidan har du en grusad uppfart med plats för två bilar och familjens cyklar.

Hemfakta

Bostad
20
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer