Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10, 5 Rum, 123 m²

Det sociala och naturnära hemmet

Med nära till naturen och med lagom avstånd till centrala delar har du och familjen ett hem att trivas i. Med smart planlösning och flera gemensamhetsytor finns det plats för både vänner och familj.

Med en social planlösning och ett extra allrum på övervåningen har du och din familj gott om plats att umgås på. En yta både framför och bakom ditt radhus ger många ställen att ordna mysiga middagar tillsammans med vänner och grannar. Med nära till pendel, skola och butiker har ni dessutom allt ni behöver inom kort avstånd.

Entré och hall

När du kliver igenom ytterdörren på ditt nya hem möts du av en välkomnande och praktisk hall med bra förvaring och golvvärme som fortsätter över hela nedervåningen. Här kan du enkelt hålla rent.

Kök och vardagsrum

Ditt nya sociala och öppna kök och vardagsrum har mycket plats för umgänge. Med köksinredning från Marbodal och vitvaror från Electrolux har du ett modernt kök som passar sig väl för att laga stora middagar till hela familjen och vänner. I vardagsrummet med plats för stor soffgrupp har du möjlighet för många trevliga filmkvällar.

Sovrum 1

När du går upp för trappan till övervåningen har du det stora sovrummet till höger. Här har du plats för dubbelsängen och även en mindre arbetshörna. Med egna garderober från Elfa har du gott om förvaring och plats för hela skosamlingen samt alla klänningar och skjortor.

Sovrum 2

Bredvid det stora sovrummet hittar du ett av de mindre sovrummen som finns i hemmet. Det passar perfekt för barnet som behöver lite mera lugn och ro, men ändå närhet till föräldrarna. Rummet har gott om plats för både säng, skrivbord och leksaker.

Sovrum 3

I andra änden av huset hittar du det tredje sovrummet och även det minsta. Men det har ändå gott om utrymme för allt ett barnrum kan behöva. Säng, läxläsningsskrivbord och legobygget. Med fönster som har utsikt över gatan kan barnen alltid hålla koll på vad som händer utanför.

Klädkammare

På övervåningen hittar du också hemmets smarta klädkammare. Med praktiskt förvaringssystem från Elfa blir det enkelt att förvara alla saker.

Allrum

Utöver de tre sovrummen på övervåningen finns även ett allrum där hela familjen får plats att umgås. Det går även att göra om rummet till ett extra sovrum ifall familjen växer.

Badrum

I anslutning till alla sovrummen på övre plan finns också ett badrum. Här har du badkar, tvättställ med förvaring och en toalettstol. Med helkaklade väggar och klinkers på golvet med golvvärme har familjen ett fräscht och modernt badrum.

Gästtoalett

Nedre plan rymmer även en toalett. Den är lite mindre men är utrustad med dusch, tvättställ och toalettstol. Här är det nära till hallen, köket och vardagsrummet.

Tvättstuga

Husets egen tvättstuga finner du antingen via köket eller via den separata ingången. Här har du klimatvänlig utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Med egen ingång kan barnen lätt springa in och be om mellanmål.

Utemiljö

Utanför ditt nya fina radhus hittar du en grusad uppfart på framsidan med plats för både bilen och barnens cyklar. När det inte är cykelväder finns det ett praktiskt förråd på baksidan av huset där cyklarna kan stå. Med en kort promenad når du även lekplatsen och det gemensamma parkområdet.

Hemfakta

Bostad
10
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer