Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

90, 5 Rum, 121 m²

Området

 • USP Green solutions Årstiderna Vårdagjämning i Nedersta

  Svanen är världsledande på miljömärkning och ställer tuffa miljö- och klimatkrav. Du som flyttar in i ett av Bonavas Svanenmärkta hus kan känna dig trygg i vetskapen att det är byggt med ett effektivare klimatskal, bättre isolering, tätare fönster och smartare ventilation jämfört med ett traditionellt hus. Svanenmärkningen är ett kvitto på god boendekvalitet.

 • USP Nature and activities Årstiderna Vårdagjämning i Nedersta

  När barnen växer ifrån parken kan de spela fotboll i Västerhaninge IF som håller till på Hanvedens IP. Samma förening spelar hockey också, i ishallen strax intill. Västerhaninge IBK heter det lokala innebandylaget som tränar i Ribby sporthall. I Jägartorp strax intill Västerhaninge finns en skatepark och hästintresserade söker sig till Blåkulla Gård. Men ibland får man pusta ut hemma också - och bara njuta av årstidernas skiftningar utanför vardagsrumsfönstret.

 • USP The architecture Årstiderna Vårdagjämning i Nedersta

  Husen i Årstiderna anpassas till den omgivande naturen och grupperas i rader om hus med upp till fem rum och kök. Färgsättningen i ljusgrått, gulgrått, rött och grönt med liggande och stående panel ger husen en individuell prägel och variation. Varje hus får häck mot grannen och lokalgatan samt en liten gräsyta. Baksidorna får stenlagd uteplats och en förberedd yta för den egna gräsmattan.

 • USP Special feature Årstiderna Vårdagjämning i Nedersta

  Centralt i Årstiderna blir grönytan som löper mellan kvarteren och framför allt den lekpark som planeras i mitten. Sandlåda, gungor och andra lekredskap lockar barn i alla åldrar och det omgivande grönstråket blir en perfekt arena för spontanlekar. Med bara några steg hemifrån kan man vara inne i en förtrollad skog eller ute på en magisk äng. Här blir en spännande men trygg lekmiljö och även en samlingspunkt för föräldrar som hämtar sina barn till middagen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer