Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

82, 5 Rum, 121 m²

Vacker natur och massor av sällskapsytor

Ditt nya sociala radhus är ett hem du gärna bjuder till fest i. Du har alla möjligheter att umgås med grannarna i de olika parkområdena och på baksidan gör sig grillkvällen perfekt.

I de öppna och ljusa ytorna får du plats med både vänner och familj. På grillkvällen får flera kockar plats för matförberedelserna i köket och på husets framsida i söderläge kan du vänta på att maten ska bli klar med ett glas vin i handen. I det omgivande kvarteret har du skärgårdsutflykter tio minuter bort. Lägger du till en halvtimme är du mitt i city.

Kök och vardagsrum

I kökets matplats får flera vänner plats för festmiddagen. På de ordentliga arbetsytorna kan ni fixa maten tillsammans med utsikt över kvarteret från köksfönstret. I vardagsrummet har du ytterligare en matplats som du kan göra om till extrarum när familjen växer. Du kan ställa upp altandörren och få in luft och ljus medan du löser korsord i den stora soffan.

Gästtoalett och tvättstuga

Din gästtoalett är smakfullt inredd. Efter duschen värmer du upp fötterna med den vattenburna golvvärmen som sträcker sig över hela det ekparkettsbeklädda entréplanet. Du har ljusa kakelväggar och lättstädat klinkergolv. Tvättstugan ligger vägg i vägg och bjuder på goda arbetsytor när du ska sortera tvätten. Tvättmaskinen och torktumlaren är energieffektiva och väggarna vackert helkaklade.

Entré och hall

I den välkomnande entrén städas slasket snabbt bort från klinkergolvet. Du har en skjutdörrsgarderob från Elfa där hela familjens ytterkläder får plats.

Sovrum 1

Det största sovrummet är på övervåningen. Här har du fönster mot det familjevänliga kvarteret. Du får plats med en stor dubbelsäng att krypa ned i medan du kan betrakta solskenet från söderläget. Du slipper förvara kläderna på fåtöljen med den stora skjutdörrsgarderoben vid kortsidan.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två sovrum ligger mittemot det största. De är lika stora och har plats för säng och skrivbord. För den stora familjen finns det möjlighet att klämma in två mindre sängar. Fönstren vetter mot lugnande ängar.

Badrum

Badrummet är smakfullt inrett med ljusa kakelväggar och klinkergolv. Efter badkaret värmer du upp fötterna med golvvärmen. Med bra förvaring och handdukstork.

Utemiljön

Du har en av de största tomterna i kvarteret. På framsidan njuter du av en lugn kaffestund. Här parkerar du även bilen. På baksidan finns en stor gräsmatta där du kan påta i rabatterna. Verktygen kan du sedan förvara i förrådet.

Hemfakta

Bostad
82
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer