Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

79, 5 Rum, 121 m²

Spatiösa utemiljöer i svanenmärkt radhus

Tack vare hörnläget njuter du av en något större tomt än genomsnittet. De trivsamma gräsmattorna är inhägnade av lummig häck men det är samtidigt enkelt att umgås över tomtgränserna.

Ditt nya luftiga hem har härliga ytor att umgås i sommar som vinter. Inomhus finner du genomgående ekparkett och klimatsmarta lösningar i tvättstuga och kök. Utomhus har du en altan med kvällssol på baksidan och en framsida med avskärmad gräsmatta och parkeringsplats.

Kök och vardagsrum

Ditt kök har designlösningar från Marbodal och klimateffektiva vitvaror från Electrolux. Rummet är spatiöst och ljust med plats för stora middagen med vännerna. Maten lagar ni enkelt tillsammans på de stora arbetsytorna. Vardagsrummet har fönster och altandörr som släpper in naturligt ljus till korsordet på söndagsmorgonen. Här finns en matplats du enkelt gör om till extra sovrum.

Gästtoalett och tvättstuga

Bredvid hallen finner du extratoaletten som du snabbt kan smita in till från bilen när det krisar. Här är det helkaklade väggar i ljus design och varmt klinkergolv. Duschen är smart placerad i hörnet. Din nya tvättstuga har goda förvaringsmöjligheter och snygg avställningsbänk när du ska sortera smutstvätten. Tvättmaskinen och torktumlaren är energieffektiva.

Entré och hall

Din entré har vattenburen golvvärme som återfinns i alla rum på entréplan. Du har en garderobsvägg med bra förvaring för kängor och jackor. Det finns även lite plats över för kapphyllan.

Sovrum 1

Alla sovrummen ligger på övervåningen för lugn och ro. Det största rummet är på 13 kvadratmeter och har gott om plats för dubbelsängen. Här har du en spatiös garderob med skjutdörr där du kan färgsortera skjortorna med enkelhet. Fönstren vetter mot baksidan och har kvällssol.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen vetter mot vacker ängsmark som ger naturligt ljus till mornandet. Du har plats för säng och skrivbord eller bäddsoffa och arbetshörna.

Badrum

Det smakfulla badrummet är ljust och hemtrevligt. Du har vattenburen golvvärme för den frusna stunden efter långbadet och bra förvaring för handdukarna i underskåpet.

Utemiljön

Morgonsolen möter du på framsidans spatiösa gräsmatta med skyddande buskar. Här parkerar du även bilen. På baksidan har du grillkvällen. Här kan du förbereda maten med kvällssolen som sällskap.

Hemfakta

Bostad
79
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer